Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Mai am cateva certitudini

AF-CV-9786064410375

45,00 lei

Jacques Salome

Curtea Veche

Comanda cartea Mai am cateva certitudini - de Jacques Salome - de la Editura Curtea Veche - Livrare Nationala

More details

ISBN9786064410375
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini240
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Mai am cateva certitudini - de Jacques Salome - de la Editura Curtea Veche

Jacques Salomé este unul dintre autorii clasici din portofoliul Curtea Veche Publishing. Astăzi, la 86 de ani, a pășit într-un anotimp al vieții în care timpul nu mai are vârstă, iar cifrele curg lin spre infinit. E ceea ce transpare și din textele care alcătuiesc cea mai recentă apariție editorială în limba română pe care o semnează, Mai am câteva certitudini.

În paginile ei, autorul abordează temele care l-au transformat într-unul dintre cei mai iubiți formatori din domeniul comunicării: relațiile umane sănătoase, curajul de a ne defini în raport cu semenii, fragilitatea umană, capcanele rolului de părinte și ale vieții de cuplu, pericolele vremurilor pe care le trăim.

Textele păstrează simplitatea pentru care îl îndrăgim pe Jacques Salomé și felul lui aparte de a pune bunul-simț la baza rezolvării celor mai complicate situații din viața de zi cu zi, (auto)ironia, fermitatea blândă și dramul de poezie și visare care l-au consacrat. În plus, cele câteva zeci de articole din Mai am câteva certitudini par să conțină, fiecare, un miez concentrat, dintr-o esență tare care nu este altceva decât distilarea experienței profesionale de la capătul unei vieți dedicate armoniei dintre oameni.

Product successfully added to the product comparison!