Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta

PDC-BENI-9786068784021

25,00 lei

Gabriela Ciucurovschi

Editura Benefica

Comanda cartea Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta de Gabriela Ciucurovschi de la Benefica. Livrare in 24 h. 

More details

ISBN9786068784021
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini128
An aparitie2016
Dimensiuni13.33x20.32 cm
Tip copertaBrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Prezentare carte Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta de Gabriela Ciucurovschi

“In timp ce noi crestem, povara noastra mentala, greutatea care ne apasa ar trebui sa devina tot mai mica, ca urmare a maturizarii noastre. In realitate, cel mai frecvent lucrurile se intampla invers. Pe masura ce trece timpul, daca nu facem nimic, povara noastra creste, pana ce ne cuprinde cu totul si ne inghite, cu potentialul nostru si cu toate posibilitatile noastre de a fi.” (Gabriela Ciucurovschi, Oamenii mari si copilul din ei, p. 78)

Oamenii mari si copilul din ei este in esenta o carte despre maturizare si despre vindecarea ranilor pe care le purtam in noi.

Lectura acestei carti iti poate oferi o perspectiva diferita despre viata si te poate transforma profund, ajutandu-te sa intelegi cum adultul din tine poarta in el permanent copilul care ai fost, cu toate dorintele, nevoile, suferintele si tiparele de gandire invatate.

Reactii disproportionate, sentimente de vinovatie, frustrare, neimplinire sau necunoasterea optiunilor in rezolvarea unei situatii sunt aspecte pe care le poti duce cu tine intreaga viata daca nu intelegi cauza care le genereaza si daca nu faci nimic pentru a le depasi.

Aceasta carte te ajuta sa calatoresti in propriul trecut, sa intelegi drumul parcurs si alegerile pe care le-ai facut si iti ofera posibilitatea de a trece peste blocaje care te pot tine captiv mental si afectiv.

 “Nu te transformi peste noapte intr-o alta persoana si nici suferinta ta nu dispare imediat. Este vorba despre un proces de transformare si vindecare la capatul caruia te asteapta intalnirea cu tine insuti, dezbracat de povara suferintelor, dar cu toate canalele deschise pentru materializarea potentialului tau.” (Gabriela CiucurovschiOamenii mari si copilul din ei, p. 76)

Oamenii mari si copilul din ei este o carte suport in procesul de maturizare si vindecare sufleteasca explicandu-ti cauzele care te opresc din evolutie si te tin in suferinta si iti arata cum le poti depasi.

Aprecieri despre carte:

Oamenii mari si copilul din ei este o carte despre dezvoltare personala si self-help, fara retete si liste despre ce trebuie sa faci luni, marti, … , ceea ce ofera o libertate cititorului in a-si construi singur structura schimbarii pe care si-o doreste.

In acelasi timp, sunt prezentate intr-un mod clar si structurat principiile de baza pentru ca schimbarea sa aiba loc, ceea ce invita cititorul la o structurare interna in ceea ce priveste cresterea si dezvoltarea sa. Stilul de prezentare este unul ferm si invita la dialog, la o reflectare pentru gasirea propriei pozitii.“

Nicoleta Gheorghe, psiholog, psihoterapeut

Pagina autoarei pe Amazon
Cititorii din strainatate pot achizitiona cartile, astfel:
SUACanadaItaliaSpaniaAngliaGermaniaFrantaAustraliaBraziliaOlandaBraziliaChinaJaponiaIndia

Gabriela Ciucurovschi, psiholog și psihoterapeut București. Programează-ți o ședință de psihoterapie.

Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta | Gabriela Ciucurovschi | Editura Benefica | carti de psihologie practica /aplicata carti de dezvoltare personala | carti de self-help

De Gabriela Ciucurovschi, psiholog mai poti citi cartile: 7 pentru o viata: Cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru copilul tau | Vorbeste cu copilul tau

Cuprinsul cartii Oamenii mari si copilul din ei: Cum sa te intelegi si sa scapi de suferinta de Gabriela Ciucurovschi

Cuvnt înainte ... 7

1. Cine este copilul interior ... 13

2. Ce ne opreste s crestem ... 27
   Nevoi nesatisfacute si rani nevindecate în sufletul copilului ... 30
   Perceptiile si credintele copilului din noi ... 37
   Emotiile neplacute si sentimentele negative ... 44

3. Copilul si motivatiile adultului ... 64

4. Cum ajutam copilul din noi sa creasca ... 75
   Pasul 1: Constientizarea si asumarea nevoilor ... 82
   Pasul 2: Asumarea responsabilitatii propriei vieti ... 95
   Pasul 3: Acceptarea si asumarea schimbarii ... 105
   Pasul 4: Dobndirea autonomiei ... 115

Product successfully added to the product comparison!