Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ghidul de viata al optimistului inteligent. Cum sa-ti mentii sanatatea si sa ai succes (ed. tiparita)

ACT-9786069130339

24,00 lei

Jurriaan Kamp

Editura Act si Politon

Comanda acum Ghidul de viata al optimistului inteligent. Cum sa-ti mentii sanatatea si sa ai succes (ed. tiparita) de Jurriaan Kamp de la Editura Act si Politon cu pret redus 20,40 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130339
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2016
Nr pagini139
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13x20x0.9
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Optimismul nu inseamna negarea realitatii, ci este un punct de pornire in a face fata realitatii. Faptul ca viata ar trebui sa fie simpla este o conceptie contemporana gresita, cultivata de consumerismul modern, care ofera o solutie rapida pentru orice inconvenient.
Juriaan Kamp: Pesimismul si optimismul sunt strategii. Noi cream pesimismul drept raspuns la ceea ce ni se intampla. Dar putem, de asemenea, raspunde cu optimism la evenimentele din viata noastra. Iar acest lucru este mult mai profitabil.
Lectiile de viata sunt esenta existentei noastre. De aceea, modul in care facem fata acestor lectii este atat de important. Optimismul se dovedeste a fi cea mai promitatoare si profitabila strategie, pentru ca optimistul accepta realitatea si apoi face ceva in legatura cu ea.
Un optimist se concentreaza la potentiala schimbare. Face alegerea constienta de a indura in timpuri grele. Nu putem gasi raspunsuri sau solutii daca nu suntem pregatiti sa continuam sa cautam si sa sapam. Optimismul nu inseamna mereu distractie si fericire.
Optimistul stie ca nu are control asupra tuturor lucrurilor care i se intampla in viata, dar ca el este cel care alege cum sa raspunda. Pesimistul se simte ca o victima; optimistul cauta solutii.
Aprecieri critice pentru Ghidul de viata al optimistului inteligent (The Intelligent Optimists Guide to Life):
Dr. Andrew Weil:Din ce in ce mai multe studii confirma ca optimismul este un ingredient important al longevitatii si al unui stil de viata sanatos. Cartea lui Jurriaan Kamp arata cum iti poti imbunatati sanatatea prin intermediul optimistului.
Alberto Villodolo, autor al cartii bestseller Shaman, Healer, Sage (Saman, vindecator, intelept): Un ghid inspirat si care inspira pentru a trai cu optimism intr-o lume care este din ce in ce mai blazata si pesimista inaltandu-ne, imboldindu-ne si provocandu-ne sa visam lumea ca fiind pozitiva si creativa.
Dr. Jean Houston, autorul cartii The Wizard of Us: Pesimisti, aveti grija! Aceasta carte mica are puterea de a-ti transforma gandirea si, odata cu ea, viata! Rar s-a pledat in favoarea optimismului cu asemenea precizie si persuasiune. Autorul are darul de a vedea profund in natura timpului nostru si ofera exemple despre lumea care pare ca nu functioneaza dar, de fapt, o face - si inca in cea mai eleganta maniera. Sa citesti aceasta lucrare inseamna sa incetezi sa dai crezare carcotasilor plangaciosi si, in schimb, sa te alaturi multimii de ingeri care sunt pasionati de ceea ce este posibil, care ofera solutii si se angajeaza in crearea unei lumi emergente pozitive, practice si de succes. Mai presus de toate, este corect sa spunem ca acei cititori care adopta calea optimistilor vor inceta chiar si sa-l plictiseasca pe Dumnezeu.

Product successfully added to the product comparison!