Piata de carte

-3%

ICD-10. Clasificarea tulburarilor mentale si de comportament. Descrieri clinice si indreptare diagnostice (ed. tiparita)

ICD-10. Clasificarea tulburarilor mentale si de comportament. Descrieri clinice si indreptare diagnostice (ed. tiparita)

AF-TREI-9786067198386

63,05 lei

65,00 lei

Comanda acum cartea ICD-10. Clasificarea tulburarilor mentale si de comportament. Descrieri clinice si indreptare diagnostice (ed. tiparita) de  si beneficiaza de Transport Gratuit pentru intreaga ta comanda.More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786067198386
Tip carteEditie tiparita
ColectiePsihologie
An aparitie2016
Nr pagini560
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni14.5x20.5x2.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Preocuparea pentru imbunatatirea diagnosticelor si clasificarii tulburarilor mentale a fost in atentia Organizatiei Mondiale a Sanatatii de la inceputul deceniului sase al secolului XX. De atunci si pana in prezent au fost publicate mai multe variante ale ICD (Clasificarea internationala a bolilor) destinate descrierii clinice a acestor tulburari.

ICD-10 a intrat in uz in tarile membre ale OMS in anul 1994. Volumul de fata cuprinde o clasificare detaliata a peste 300 de tulburari mentale si de comportament, fiind rezultatul unor cercetari clinice extinse realizate in peste 100 de centre medicale din 40 de tari. Acesta ofera o descriere a semnelor si simptomelor tulburarilor, precum si un indreptar diagnostic, de o reala utilitate in practica clinica.

Volumul se adreseaza medicilor psihiatri si de familie, psihologilor, psihoterapeutilor, asistentilor sociali, si, in genere, tuturor acelora care sunt interesati de aspectele specifice tulburarilor mentale si de comportament.

Coordonator: Mircea Lazarescu
Editie ingrijita de: Radu Teodorescu, Razvan Petrescu
Traducere de: Mircea Dehelean, Monica Ienciu, Ovidiu Nicoara
Revizuirea traducerii: Carmen Andreescu

Product successfully added to the product comparison!