Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Mindfulness in psihoterapie (ed. tiparita)

Mindfulness in psihoterapie (ed. tiparita)

MULT-TREI-9786067196665

54,28 lei

59,00 lei

Christopher K. Germer, Ronald D. Siegel, Paul R. Fulton

Editura Trei

Comanda cartea Mindfulness in psihoterapie (ed. tiparita) de Christopher K. Germer, Ronald D. Siegel, Paul R. Fulton.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

In stoc

ISBN9786067196665
Tip carteEditie tiparita
ColectiePsihologie
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini592
An aparitie2016
Dimensiuni14x21x2.7
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Practicile de meditatie orientala, printre care se numara si mindfulness, isi fac tot mai mult simtita prezenta in psihoterapia occidentala. Daca la inceput specialistii manifestau reticenta fata de importul dintr-o cultura atat de diferita de a noastra, studiile recente asupra rezultatelor si cercetarile din neurostiinte i-au dovedit din plin eficienta in cadrul psihoterapeutic si in afara sa, odata ce tehnicile sunt invatate si exersate de clienti.
Volumul de fata, aflat la a doua editie in limba engleza, prezinta proceduri clare de implementare a tehnicilor de mindfulness in psihoterapie si de transmitere a lor catre clienti care se confrunta cu depresia, anxietatea, durerea cronica, adictiile si nu numai. De asemenea, este adus in lumina modul in care mindfulness-ul poate creste acceptarea si empatia in relatia terapeutica. Scrisa intr-o maniera coerenta, desi rodul contributiei mai multor specialisti, cartea recurge la exemple de caz ilustrative si la exercitii practice, fiind un instrument deosebit de util psihoterapeutilor din orice orientare, psihologilor clinicieni, consilierilor psihologici, studentilor.

Product successfully added to the product comparison!