Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Inteligenta emotionala. Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii

Inteligenta emotionala. Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii

MULT-BUS-9789738495678

45,91 lei

49,90 lei

David Caruso, Peter Salovey

Editura BusinessTech

Comanda cartea Inteligenta emotionala. Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii de David Caruso, Peter Salovey.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

In stoc

ISBN9789738495678
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini381
An aparitie2012
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Inteligenta emotionala. Cum sa dezvolti si sa folosesti principiile esentiale ale conducerii cu ajutorul inteligentei emotionale - de David Caruso, Peter Salovey.

Lumea emotiilor este extrem de complexa, naucitoare chiar. Inteligenta emotionala te poate ajuta sa gasesti calea cea mai potrivita pentru a face fata turbulentelor.

Daca ne putem gestiona emotiile, adica dobandim abilitatea de a ne conecta emotiile cu gandurile, deciziile noastre vor fi mai eficiente, iar capacitatea noastra de adaptare va creste.

Nu trebuie sa astepti o ocazie speciala pentru a-ti dezvolta si a-ti pune in practica abilitatile emotionale. Fiecare moment iti ofera asemenea ocazii.

Urmatorul apel telephonic, colegii intalniti pe hol, sedinta cu echipa sau gandul la ceea ce va urma, toate sunt ocazii de a progresa. Simti, gandesti si decizi in fiecare dintre aceste situatii, atunci de ce n-ai face-o intr-un mod intelligent din punct de vedere emotional?

Indiferent ca esti simplu angajat, manager sau lider, vei gasi in aceasta spectaculoasa lucrare metode prin care sa folosesti inteligenta emotionala in fiecare moment.

Product successfully added to the product comparison!