Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Activarea codului secret al mintii

FOR-9786066390088

24,09 lei

Dr. Darren R. Weissman

Editura For You

Comanda cartea Activarea codului secret al mintii de Dr. Darren R. Weissman de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066390088
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini260
An aparitie2010
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Activarea codului secret al mintii de dr. Darren Weissman

Ce-ar fi daca ai putea, asemenea unui diamant forjat prin caldura si presiune, sa transformi fiecare experienta dureroasa, infricosatoare si stresanta din viata ta, intr-una care sa-ti aduca in viata semnificatie, curaj si inspiratie? Dar daca ti s-ar oferi instrumentele care-ti dau posibilitatea sa extragi si sa materializezi adevarata putere pe care o ai in interior - puterea de a straluci? Esti gata sa descoperi calea catre pace? (dr. Darren Weissman)


In cartea Activarea codului secret al mintii, fascinanta, dr. Darren Weissman prezinta o intelepciune spirituala straveche, completata cu o intelegere moderna a relatiei pe care o are mintea cu organismul si comportamentul uman - lucru ce are implicatii nu doar pentru sanatatea noastra, dar si pentru bunastarea intregii planete.

Veti afla din cartea Activarea codului secret al mintii cum sa folositi Tehnica LifeLine - o filozofie si o tehnica prin care este trezit potentialul infinit de vindecare si de intregire - si despre experientele a numerosi oameni, a caror viata a fost schimbata pentru totdeauna, datorita ei.

Vizionarii constienti au declarat, cu mai bine de patruzeci de ani in urma, ca drumul ce duce la pace este pavat cu puterea iubirii. Cartea Activarea codului secret al mintii a dr. Darren Weissman va ofera pasii pe care ii puteti folosi pentru a invata sa pasiti pe acel drum si va va ajuta sa intelegeti de ce imperativul vostru moral este sa alegeti iubirea, in locul fricii.

Libraria online va expediaza cartea Activarea codului secret al mintii in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid

Activarea codului secret al mintii: calatoria mintii catre pacea launtrica|Dr. Darren R. Weissman|Editura For You|Carti de spiritualitate

Product successfully added to the product comparison!