Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Secretul trairi cuantice

FOR-9786066390118

21,19 lei

Dr. Frank J. Kinslow

Editura For You

Comanda cartea Secretul trairi cuantice de Dr. Frank J. Kinslow de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066390118
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini260
An aparitie2013
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Secretul trairi cuantice de Frank Kinslow

Ani de zile, oamenii au asteptat o carte care sa uneasca filozofia orientala abstracta a pacii launtrice, cu aplicatiile stiintifice ale fizicii cuantice. In sfarsit, aceasta carte si-a facut aparitia! 

Secretul trairi cuantice este un ghid simplu, care ofera o intelegere spirituala profunda si o metoda practica, usor de aplicat, pentru vindecare si pentru o traire armonioasa. Alaturati-va doctorului Frank Kinslow intr-o calatorie spre pacea launtrica profunda, prin intermediul a ceea ce, in fizica cuantica, se numeste ,,ordinea implicita".

Prin intermediul acestei carti importante, Secretul trairi cuantice, veti descoperi metoda numita Antrenare Cuantica (Quantum Entrainment(r) - QE)  a lui Frank Kinslow si veti descoperi cum va puteti imbogati si insufleti toate domeniile vietii. Va veti putea rezolva problemele cu care va confruntati, aplicand QE in domeniul financiar, al relatiilor, al relatiei de cuplu... si chiar pentru a va schimba maniera de a manca, dormi si face miscare.

Frank Kinslow va ajuta sa descoperiti modalitati prin care veti face sa dispara problemele legate de manie, gandirea negativa, durerea fizica si conflictele emotionale. Vestea buna este ca oricine poate practica QE, deoarece aceasta metoda nu cere o instruire anterioara, ea fiind o practica atat de simpla, incat si un copil o poate face. Secretul trairi cuantice este o lectura interesanta si usor de aplicat. Veti vedea rezultate inca din prima sedinta. Incercati! Veti fi surprinsi cat de repede functioneaza!

Libraria online va expediaza cartea Secretul trairi cuantice in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!