Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Sistemul Kinslow: Calea ta catre succesul sigur, in sanatate, iubire si viata

FOR-9786066390446

28,90 lei

Dr. Frank J. Kinslow

Editura For You

Comanda cartea Sistemul Kinslow: Calea ta catre succesul sigur, in sanatate, iubire si viata de Dr. Frank J. Kinslow de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066390446
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini288
An aparitie2015
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Sistemul Kinslow: Calea ta catre succesul sigur, in sanatate, iubire si viata de Frank J. Kinslow

O carte noua a indragitului scriitor Frank J. Kinslow: Sistemul Kinslow. Calea ta catre succesul sigur, in sanatate, iubire si viata. Cartea este sinteza invataturilor lui din cartile anterioare, Secretul vindecarii spontane, Secretul trairii cuantice si Eusentimentul!, dar este imbogatita cu capitole noi, ce contin aplicatii ale Antrenarii Cuantice in arii noi ale vietii noastre de zi cu zi. Frank J. Kinslow a constatat ca majoritatea oamenilor isi traiesc viata numai pe jumatate, desi toti avem in noi potentialul de a ne trai viata deplin si de a face rapid tranzitia de la suferinta la bucurie. Aici intervine Antrenarea Cuantica, tehnica descoperita de Kinslow. Antrenarea Cuantica aplicatiile ei in viata de zi cu zi si Principiile Universale formeaza cei trei stalpi ai Sistemului Kinslow(r).

Sistemul Kinslow ofera instrumentele de baza si manualul de instructiuni, menite nu doar sa ne ridice deasupra adversitatilor si conflictelor vietii, ci si sa ne arate cum sa le transmitem si altora bucuria noastra nou dobandita. Synopsis Ce-ar fi daca v-as spune ca, devenind constienti de ceva ce deja aveti, va puteti imbogati abilitatile si talentele in mod incomensurabil si puteti incepe sa va traiti viata in proportie de 100%, chiar de astazi? Ati fi interesati sa aflati cum? Cartea pe care o tineti in maini va va arata cum sa faceti asta. Dr. Frank Kinslow - cel care a descoperit si dezvoltat Antrenarea Cuantica (AC(r)), o tehnica inovatoare ce a devenit o componenta esentiala in vietile profesionistilor din domeniul sanatatii si a oamenilor obisnuiti din intreaga lume - va va prezenta o metoda stiintifica demonstrata, intemeiata pe principii usor de aplicat, ce a ajutat mii de oameni sa creeze mai multa fericire si armonie in propriile vieti. AC, aplicatiile ei in viata de zi cu zi si Principiile Universale formeaza cei trei stalpi ai Sistemului Kinslow(r).

Veti invata exercitii si tehnici de impact, simplu de executat, dar cu efect imediat, care va vor ajuta la linistirea tulburarilor emotionale in cateva secunde, indepartarea durerii fizice, la voi si la altii, in cateva minute, crearea fundatiei pentru relatia perfecta, indepartarea nelinistii si frustrarii referitoare la dificultatile financiare si multe altele

Libraria online va expediaza cartea Sistemul Kinslow: Calea ta catre succesul sigur, in sanatate, iubire si viata in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!