Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

FOR-9789737978912

21,60 lei

24,00 lei

Caroline Myss

Editura For You

Comanda cartea De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? de Caroline Myss de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789737978912
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini304
An aparitie2007
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? de Caroline Myss

Cartea De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? prezinta o relatare noua si curajoasa despre dezvoltarea constiintei si a spiritualitatii omenesti de-a lungul vremii, examinand si transformarea dinamica a atitudinilor fata de vindecare.

Vreme de peste cincisprezece ani, Caroline Myss a studiat de ce unii oameni se vindeca, iar altii nu. In cartea sa precedenta, Anatomia spiritului, Dr. Myss a adus lumina asupra interactiunilor ascunse dintre credinte si corp, suflet si celula, pentru a arata cum ,,biografia noastra devine povestea corpului biologic" - dupa cum ii place sa spuna, in felul ei inimitabil.

In aceasta noua carte, De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?, Caroline Myss se foloseste de invataturile ei anterioare referitoare la cei sapte centri energetici ai corpului, pentru a oferi un program vital de autovindecare pentru bolile fizice si spirituale. Cu stilul ei caracteristic direct si cu modul electrizant de a oferi informatia, Caroline Myss prezinta si demonteaza cele cinci mituri despre vindecare, explicand contextele individuale in care oamenii se imbolnavesc fizic si spiritual si investesc in ,,ranologie", aratand noi metode de a lucra cu provocarile pe care le ofera cei sapte centri energetici.

Vizionara si practica in acelasi timp, cartea De ce oamenii nu se vindeca si cum pot sa o faca? prezinta o relatare noua si curajoasa despre dezvoltarea constiintei si a spiritualitatii omenesti de-a lungul vremii, examinand si transformarea dinamica a atitudinilor fata de vindecare, la nivel global. Pentru a va ajuta sa ramaneti pe calea vindecarii, Caroline Myss va ofera ritualuri si rugaciuni prin care sa capatati o perspectiva simbolica asupra problemelor de viata si sa va intariti puterea personala, conectandu-va la energia Divina universala. Viziunile inovatoare ale Dr. Myss cu privire la medicina energetica si abordarea ei activa in vederea vindecarii problemelor de viata si a bolilor fizice va vor ajuta sa depasiti blocajele mentale care va impiedica sa va faceti bine.

Libraria online va expediaza cartea De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!