Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Imbunatateste relatia cu tine si cu ceilalti prin psihoastrologie!

LC-ASC-9789731856316

15,00 lei

Cristiana Alexandra Leviţchi

Editura Ascendent

Comanda acum cartea Imbunatateste relatia cu tine si cu ceilalti prin psihoastrologie! cu pret redus. Livrare in 5-7 zile din stoc furnizor. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789731856316
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2008
Nr pagini127
Dimensiune13x20
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Desigur, s-au spus si se spun multe despre zodii, insa pana acum nu s-a discutat nimic despre zodii si personalitate din perspectiva psihologica.

Daca te astepti sa gasesti in aceasta carte descrierile cunoscute ale zodiilor atunci n-o cumpara. Daca doresti sa cunosti ce tip de temperament si personalitate corespunde zodiei tale, citeste-o!

Daca te-ai intrebat vreodata de ce o zodie se comporta intr-un fel si alta in alt fel, gasesti explicatiile cauzale profunde si inedite in aceasta carte. Noi ca persoane suntem fiinte complexe si o zodie poate avea mai multe fatete ale personalitatii. Gasesti in aceasta carte motivatiile si fricile profunde ale zodiei tale si ale celor dragi voua, insa si solutii de eficientizare ale fiecarei zodii!

Te invit sa afli parti necunoscute ale zodiei tale! Te invit sa decodifici comportamentele fiecarei zodii: de ce face ceea ce face, cum se poate imbunatati comportamentul si ce este necesar sa invete fiecare despre sine si altii!

Lectura placuta si folositoare!

Product successfully added to the product comparison!