Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Creierul drept in tara creierelor stangi

Creierul drept in tara creierelor stangi

PHI- 9786068560922

32,30 lei

38,00 lei

Myriam Ogier

Editura Philobia

Comanda cartea Creierul drept in tara creierelor stangi de Myriam Ogier de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786068560922
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini215
An aparitie2020
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Creierul drept in tara creierelor stangi

Cum se explică faptul că unele persoane au o mulțime de idei, gândesc diferit, ies din tipare, detestă rutina, se ocupă de mai multe lucruri simultan, sunt înzestrate cu un deosebit simț al umorului, dar în același timp suferă că nu seamănă cu cei din jur și că fac totul diferit faţă de ceilalţi? De ce se simt – și de cele mai multe ori chiar sunt – respinse de anturaj, în condițiile în care visează la o lume armonioasă, încearcă să fie utile și vor să facă parte din proiecte din care toți să aibă de câștigat?

Cel mai probabil că fac parte din categoria „creierelor drepte“: cu o minte hiperactivă, atipici, inovatori, intuitivi, hipersensibili, sunt diferiți de cei care își folosesc mai ales emisfera stângă a creierului și care sunt mai lenți, mai analitici și se bazează mai mult pe logică. În ciuda talentelor cu care sunt înzestrați, de foarte multe ori dau greș în mediile profesionale unde există reguli și proceduri, dar și ierarhii bine stabilite.

Te regăseşti în descrierea de mai sus? Cartea de față te va ajuta să înțelegi cum funcționezi, să îţi gestionezi optim cariera, relațiile cu cei din jur și, mai ales, să fii apreciat la adevărata ta valoare. Un capitol special este dedicat psihologilor, managerilor şi directorilor de resurse umane, care vor învăța astfel cum să atragă, să integreze şi să valorifice potenţialul acestor profiluri deosebit de creative şi inventive.

Product successfully added to the product comparison!