Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Scapa de dependenta afectiva

PHI-9786069707265

26,00 lei

Geraldyne Prevot-Gigant

Editura Philobia

Scapa de dependenta afectiva-Autor: Geraldyne Prevot-Gigant - Editura Philobia

More details

ISBN9786069707265
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini136
Dimensiune13x20
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte

Cand iubesti, iti asumi mereu un risc: acela de a suferi, de a fi dezamagit, de a te insela, de a-l pierde pe celalalt. In cazul tau, iubirea doare. Suferinta constanta din cauza iubirii este insa simptomul unei dependente. Este important sa faci diferenta intre dorul firesc al starii de indragostit si chinul pe care unii dintre noi il traiesc inevitabil in fiecare dintre relatii. Daca acest tipar repetitiv exista, atunci el nu este doar fructul hazardului, ci un proces inconstient de autodistrugere si de lipsa a stimei de sine.

Cartea de fata iti va permite sa afli mai multe despre problemele cu care te confrunti si sa gasesti cai de iesire. Cu fiecare exercitiu, vei putea parcurge etape diferite, care te vor ajuta sa te cunosti mai bine, sa stabilesti limite si sa fii mai asertiv.

Sa scapi de dependenta afectiva nu inseamna sa devii insensibil, ci sa te eliberezi de prejudecatile gresite, de lipsa iubirii de sine, de tot ce sta la baza inchisorii imaginare in care esti captiv. Da, este posibil sa iubesti cu incredere, sa te vindeci si sa fii fericit... incearca!

Product successfully added to the product comparison!