Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ghid pentru oamenii inteligenti

PHI-9786069707142

30,00 lei

Beatrice Milletre

Editura Philobia

Ghid pentru oamenii inteligenti care se desconsidera pe nedrept si nu au incredere in fortele proprii- Autor: Beatrice Milletre - Editura Philobia

More details

ISBN9786069707142
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini144
Dimensiune13X20
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Ai vaga senzatie ca ceva nu este in regula, dar nu stii exact ce anume te deranjeaza. Uneori te simti in stare de orice, dar nu faci nimic. Adesea nu-ti poti exprima parerea in legatura cu diverse lucruri. Ai nevoie de compania celorlalti, dar iti place sa fii si singur. Ai impresia ca te risipesti la nesfarsit in munca ta. Pe scurt, atunci cand te privesti in oglinda, nu te consideri prea inzestrat cu simt practic. Chiar asa? In realitate, esti creativ, ai o intuitie excelenta si esti capabil sa faci mai multe lucruri simultan, gandesti mai bine si deseori mai repede decat ceilalti, fiind extrem de eficient. Este de ajuns sa fii interesat de un anumit subiect si ai sentimentul ca esti in stare sa muti muntii din loc.

Da, ai un potential imens. Cartea lui Beatrice Milletre iti va explica de ce te simti diferit, modul in care functionezi si, mai ales, tot ce ai de facut pentru a-ti elibera potentialul creator.

Product successfully added to the product comparison!