Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Simbioza si autonomie

PDC-TREI-9786067193886

49,00 lei

Franz Ruppert

Editura Trei

Comanda cartea Simbioza si autonomie - de Franz Ruppert - de la Editura Trei - Livrare Nationala!

More details

ISBN9786067193886
Dimensiune14.5x20
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini368
An aparitie2015
Tip copertabrosata

Simbioza si autonomie - de Franz Ruppert - de la Editura Trei


Intreaga noastra viata suntem in cautarea unui echilibru satisfacator si sanatos intre legaturile simbiotice si puterea de-a actiona liber. Insa gasirea justei proportii intre dependenta si autonomie devine extrem de dificila atunci cand individul a trecut in primii sai ani de viata printr-o ,,trauma simbiotica" la nivelul relatiei de atasament cu mama sau cu alti ingrijitori apropiati.

Atunci cand sugarul sau copilul mic nu obtine de la mama sa iubirea, siguranta, protectia si caldura de care are absoluta nevoie, el va cadea prada unor ,,complicatii simbiotice" care, in dezvoltarea sa ulterioara, vor lua forma unor comportamente adictive, anxioase sau chiar schizofrenice.

Prin numeroase studii de caz, Ruppert demonstreaza in ce fel abordarea bazata pe constelatiile familiale - si mai specific pe ,,constelarea intentiei" - poate aduce autonomia si integrarea persoanelor traumatizate si afectate de un clivaj psihic timpu-riu.

Datorita multiplelor forme ale ,,complicatiilor simbiotice" (din familii, dar si din organizatii sau chiar la nivel de natiune), cartea este de interes nu doar pentru psihotraumatologi, dar si pentru consilieri, terapeuti ori sociologi si specialisti in asistenta sociala.

Product successfully added to the product comparison!