Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Legea atractiei. Invataturile lui Abraham

Legea atractiei. Invataturile lui Abraham

MULT-PRESTIGE-9789738810624

26,68 lei

29,00 lei

JERRY HICKS, Esther Hicks

Editura Prestige

Comanda cartea Legea atractiei. Invataturile lui Abraham de JERRY HICKS, Esther Hicks.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9789738810624
Tip carteEditie tiparita
ColectieInvataturile lui Abraham
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini287
An aparitie2007
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Aceasta carte prezinta notiunile de baza pline de forta ale originalelor Invataturi ale lui Abraham. In paginile acestei carti veti descoperi cum toate lucrurile, dorite si nedorite, va sunt aduse de catre aceasta lege, cea mai puternica din univers: Legea Atractiei (Cele care se aseamana se atrag). Mai mult ca sigur ca ati auzit zicalele: Cine se aseamnana se aduna, Pasarile cu acelasi pene zboara impreuna sau Ti se face asa precum crezi (o credinta sau convingere este doar un gand pe care continui sa il mentii); si desi s-au facut multe referiri la Legea Atractiei de catre unii din cei mai mari invatatori din istorie, niciodata pana acum nu a fost explicata in termeni atat de clari si puternici, ca in acest best-seller al autorilor Esther si Jerry Hicks.

Aici veti invata despre Legile omniprezente care guverneaza Universul si cum puteti face ca ele sa actioneze in avantajul vostru. Cunoasterea pe care o veti absorbi citind aceasta carte va inlatura din viata voastra mersul la nimereala, pe ghicite. Veti intelege in sfarsit ce se petrece in viata voastra, ca si in cele ale persoanelor cu care interactionati. Aceasta carte va va ajuta sa fiti, sa faceti sau sa aveti, plini de bucurie, orice va doriti!

Product successfully added to the product comparison!