Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Teoria existentei lui Dumnezeu (ed. tiparita)

MULT-ATMAN-9786069342916

24,09 lei

Bernard Haisch

Editura Atman

Comanda cartea Teoria existentei lui Dumnezeu (ed. tiparita) de Bernard Haisch.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786069342916
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini174
An aparitie2015
Dimensiuni13x20x1.4
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Teoria existentei lui Dumnezeu ofera o perspectiva ce incorporeaza stiinta de ultima generatie si cunoasterea mistica straveche, rezultand in nimic mai putin decat o revolutionare a intelegerii noastre...

Dupa trei decenii de cariera in domeniul cercetarii stiintifice si dupa o viata intreaga de cautare a adevarului, am ajuns la o perspectiva personala care ofera o explicatie satisfacatoare si plina de sperante asupra realitatii o perspectiva care nu este doar posibila, rationala si compatibila cu stiinta moderna, ci totodata demna de luat in considerare si capabila de a rezolva unele din cele mai intransigente probleme morale cu care ne confruntam.

Reprezinta o cale de iesire din dilemele globale ale umanitatii si v-o ofer spre apreciere.

Propun in aceasta carte o teorie care nu doar ca da sens vietilor noastre, ci este in acelasi timp perfect consistenta cu tot ceea ce am descoperit despre Univers si
despre viata pe Pamant, in special cu Big Bang-ul, existenta de 4.6 miliarde de ani a Pamantului si desigur, cu evolutia. Singura diferenta intre teoria pe care o propun si principiile curente din astrofizica moderna este aceea capresupun preexistenta unei constiinte inteligente si infinite. Nu poti scapa de preexistenta a ceva - fie ca este un ansamblu de legi fizice generand infinite universuri, fie ca este o constiinta inteligenta infinita este ceva ce stiinta zilelor noastre nu poate rezolva si - intr-adevar, niciuna din cele doua enumerate nu este cu nimic mai rationala decat cealalta.

Product successfully added to the product comparison!