Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Esenta psihologiei lui Jung si budismul tibetan. Cai occidentale si orientale catre Esenta

Esenta psihologiei lui Jung si budismul tibetan. Cai occidentale si orientale catre Esenta

MULT-ATMAN-9786069389928

26,59 lei

28,90 lei

Radmila Moacanin

Editura Atman

Comanda cartea Esenta psihologiei lui Jung si budismul tibetan. Cai occidentale si orientale catre Esenta de Radmila Moacanin.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 

4cb2dd5410a7fd273479b4e22a99a0f5.jpg

More details

ISBN9786069389928
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini180
An aparitie2015
Dimensiuni13x20x1.8
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

In aceasta editie extinsa a clasicei sale introduceri, Radmila Moacanin ne poarta catre punctele de intersectie dintre budismul tibetan si psihologia jungiana. Apartinand unor culturi radical diferite, aceste doua perspective impart idei izbitor de asemanatoare si o preocupare comuna catre ceea ce Jung numea experimentul extraordinar de a deveni constient.

Budismul tibetan, renumit pentru practicile sale tantrice, este plin de imagini si ritualuri de transformare a mintii. In teoriile sale asupra mintii si a psihologiei, Jung a cautat simbolurile si metodele pentru deblocarea puterii psihicului uman universal. Radmila Moacanin examineaza arhetipurile jungiene si zeitatile budiste, rolurile analistului si ale prietenului spiritual, subconstientul colectiv, karma si multe altele. Ea permite acestor concepte de a se pune in lumina unul pe altul, pastrand cu atentie in acelasi timp caracterul distinctiv al fiecarei perspective.

Pasionata de ambele discipline, autoarea duce ideile si metodele lui Buddha si ale lui Carl Jung dincolo de simpla teorie, chiar in domeniul realitatii de zi cu zi, dandu-le viata pentru cititorii secolului al XXI-lea.

Product successfully added to the product comparison!