Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ultimul Templier

Aldo-9789737016874

24,99 lei

Michael Jecks

Aldo Press

Comanda cartea Stanca Diavolului de Sue Eugene - publicata la Editura Aldo Press. Pentru a beneficia de Transport Gratuit adauga in cos una din cartile care beneficiaza de transport gratuit.

More details

ISBN9789737015259
Tip carteed. tiparita
Colectieaventuri
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni12x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitLa comenzi de peste 150 lei si la produsele in care se specifica transportul gratuit.

Prezentare carte Ultimul Templier - de la Editura Aldo Press

Ultimul Templier - PRIMUL VOLUM DIN SERIA TEMPLIERII

Au acceptat cele trei legi ale Ordinului: saracie, castitate si ascultare ... caci erau calugari: calugari razboinici, dedicati protectiei pelerinilor din tara Sfanta - pana cand zvonuri marsave raspandite de un rege avar care dorea sa puna mana pe averile lor, au distrus Ordinul.Totusi, un cavaler care a scapat cu viata a jurat sa faca dreptate in timp ce privea cum tovarasii sai erau ucisi fara sa aiba vreo vina.


Simon Puttock nu era inca executor judecatoresc al Castelului Lydford. Dar in acel an 1316, a fost chemat intr-un sat din apropiere pentru a examina o cabana arsa si cadavrul gasit in interior. Cel care si-a dat insa seama ca era vorba de o crima si nu de un tragic accident a fost un cavaler nou venit, Sir Baldwin Furnshill. Simon a acceptat cu bucurie ajutorul dat de ciudatul, nelinistitul si secretosul Baldwin. Acesta, fiind al doilea incendiu fatal petrecut in ultima vreme, sugera ca o forta rauvoitoare invadase tinutul candva pasnic si pitoresc

Product successfully added to the product comparison!