Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Kara Golge

Letras-9786060714644

55,30 lei

79,00 lei

Ovidiu Bârsan

Editura Letras

Comanda acum cartea Kara Golge din categoria Roman de aventuri - scrisa de Ovidiu Bârsan publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060714644
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
An aparitie2021
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Kara Golge (Umbra Neagra) - Autor: Ovidiu Barsan - Editura Letras, 2021

Intr-o lume din ce in ce mai grabita, incercam sa gasim modele in povestile altor neamuri, uitand istoria oamenilor care ne-au precedat si datorita carora suntem ce suntem, cu bune, cu rele.

Istoria retine doar unele date, numele unor locuri si pe ale unor conducatori. Din pacate, nu retine numele oamenilor care le-au facut posibile, tumultul, nazuintele, sacrificiile sau bucuriile lor.

De aceea, pentru unii dintre voi, acest volum poate reprezenta un roman de aventuri, pentru pasionatii de istorie poate reprezenta reconstituirea unor momente prea usor uitate, pentru altii ar putea fi doza de romantism necesara in tumultul acestor timpuri, altii vor retrai povesti de iubire uitate intr-un colt de suflet, insa pentru toti poate reprezenta povestea celei de-a doua sanse pe care destinul ne-o acorda.

Indarjire, indoiala, crez, pasiune, lupta, toate, intr-o poveste din alte vremuri, dar atat de simpla datorita oamenilor care au faurit-o. O poveste pentru toate varstele, o poveste despre destin si despre cum se faureste acesta, chiar daca sortii iti sunt potrivnici.

Pentru mine, aventura scrierii acestor randuri a cunoscut, timp de sapte ani, momente de renuntare si indarjire de a da viata pasiunii pentru istorie, dar nu in ultimul rand m-a ajutat sa dau sens unei a doua sanse, de a ma reinventa.

Product successfully added to the product comparison!