Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-3%

Demult, in Dacia

Demult, in Dacia

Dist-Dogan-9786061357666

24,25 lei

25,00 lei

Odille & Sabri Dogan

Comanda  Demult, in Dacia (ed. tiparita) - Odille & Sabri Dogan. Primeste cartea in 24 de h.

More details

ISBN9786061357666
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini208
An aparitie2021
Dimensiuni20.5x14
Tip copertabrosata

Demult, in Dacia (eBook ePUB) – Autori: Odille & Sabri Dogan – Editura Pim, 2020

Demult, în Dacia este romanul unei iubiri aproape imposibile, care reuşeşte să învingă toate adversităţile create de momentul istoric în care se desfăşoară, razboaiele daco-romane. Protagoniştii romanului, Maximus şi Zia, sunt doi oameni frumoşi la trup şi la suflet, care îşi trăiesc iubirea pe fundalul unei lumi aflate la apus: Dacia Liberă, cu valorile ei de netăgăduit, cu spiritualitatea ei înaltă şi măreţia ei inefabilă.

Există în viaţã momente când vezi o carte şi simţi că sufletul tău o aştepta. O iei în mâini şi îi simţi vibraţia înaltă. Aşa a fost pentru mine Demult, în Dacia. Autorii au ştiut să împletească atât de echilibrat planurile cărţii: cel istoric cu cel al iniţierii spirituale şi cu cel al iubirii, în sensul cel mai profund şi mai înalt al cuvântului. Totul pe un fundal al naturii binevoitoare, care îmbrăţişează personajele cu armonie si delicateţe şi îi ajutã în evoluţia personală. Într-un cuvânt, o carte şarmantă şi atât de vizuală, clară şi fluidă, care mi-a ajuns la suflet.  (Daniela Iamandi, Profesor)

Sunt copleşit! M-a impresionat mult armonia şi echilibrul acestui roman, planurile după care se dezvoltă poveştile paralele, informaţiile legate de spiritualitatea dacilor. Un amestec armonios de arhaic şi modern, descrieri magnifice, o hrană rară pentru suflet.  Am simţit, citind-o, cum mi se adapă sufletul cu apă vie. (Mihai Boşcodeală, Notar)

Cartea Demult, in Dacia, un roman de dragoste aproape imposibila, care se desfasoara pe fundalul istoric zbuciumat al razboaielor daco-romane, are o poveste interesanta. Ideea a apartinut initial sotului meu Sabri Dogan care, desi nu este nascut in Romania, acum cinci ani, cand invata pentru obtinerea cetateniei romane, a descoperit informatiile despre Dacia si a devenit foarte pasionat de acest subiect de care, intamplator sau nu, eram si eu foarte pasionata din copilarie. El a fost cel care a vizualizat ideea si personajele principale, dar, existand o bariera a limbii, nu avea cum sa le puna pe hârtie, asa ca am facut-o eu, iar ulterior, toate ideile si dorintele noastre legate de compozitia si continutul cartii s-au armonizat. Asadar, cartea reprezinta rodul unei colaborari mentale si spirituale speciale. (Odille Dogan)

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!