Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Iubind-o pe ea

ROL-ACP-9786067430318

48,00 lei

Alexandru Chermeleu

Editura Act si Politon

Comanda acum Iubind-o pe ea. Livrare din stoc in 24-48 h. 

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786067430318
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2015
Nr pagini213
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Dimensiuni20.5x14.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Alexandru Chermeleu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din Romania, absolvent al Liceului de Informatica Grigore Moisil din Timisoara, licentiat in Psihologie al Universitatii de Vest din Timisoara si master in Sociologie Organizationala.

Femeia inteligenta nu asteapta....
Nu asteapta acelasi autobuz ce intarzie mereu. In aceeasi statie batatorita de pasii ce imprima acelasi ritm nebun al vietii. Nu asteapta un tren ce nu mai poposeste in garile promise si pustii. Nu asteapta sa fie sunata pe un umar deja uitat de celalalt. Pentru a auzi o voce ce a incetat sa o mai strige in toiul batailor de inima. O femeie inteligenta nu mai asteapta vorbe dulci atunci cand cele sarate sunt acum condimente.

Fragment:

Inima de gheata...
Inima unei femei ce s-a prefacut Intr-un sloi de gheata. Sculptat atat de fin si migalos in baierele trecutului. Femeia care a suferit atat de mult incat nu se mai poate recunoaste in oglinda. Chipul ei zambeste pe strazile aglomerate si ticsite cu alte chipuri ce zambesc inapoi. Trupul isi ascunde atat de bine vanataile simbolice cu care s-a obisnuit deja. Inima e franta. In mii de bucati si in zeci de povesti cu acelasi final, parca invocat.
Un final trist si ipotecat Intr-un colt uitat de suflet. O datorie a inimii ce trebuie platita inzecit. O dobanda a fiintei pe care o asteapta in serile in care-si plange singuratatea. Femeia care a suferit enorm... plange! Atat de mult pe interior.

Product successfully added to the product comparison!