Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Revolutia somnului. Cum sa-ti schimbi viata noapte de noapte (ed. tiparita)-Arianna Huffington

AF-CV-9786064400277

45,00 lei

Arianna Huffington

Editura Curtea Veche

Comanda acum Revolutia somnului. Cum sa-ti schimbi viata noapte de noapte (ed. tiparita)-Arianna Huffington de Arianna Huffington cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Sanatate mentala.

More details

ISBN9786064400277
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini464
An aparitie2017
Dimensiuni15x22.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
 • Relatia noastra cu somnul trece printr-o adevarata criza! Munca peste program, viata de familie, conectarea permanenta la telefoane si la internet, aspiratiile ti temerile noastre totul sta in calea detasarii necesare regenerarii de care avem nevoie. Nu mai dam nicio sansa somnului si credem ca acesta este pretul care trebuie platit pentru a avea succes!
  Arianna Huffington dezvaluie misterul si puterea transformatoare a somnului si ne arata cum sa ne eliberam de griji, sa ietim din timp, sa ne umplem de energie si sa revenim la vietile noastre cu sufletul revigorat. O definitie a succesului care nu include starea de bine, intelepciunea si daruirea ne va impiedica sa descoperim ceea ce pretuim ti ceea ce da sens vietii noastre.
  Suntem asa cum dormim! Daca vrem sa avem succes, trebuie sa incepem cu somnul!

  Arianna Huffington demonstreaza ca somnul este absolut necesar sanatatii, un factor esential in atingerea scopurilor noastre. Avem nevoie de somn pentru a reusi!
  Sheryl Sandberg, COO Facebook

  Daca nu citesti Revolutia somnului, in mod sigur vei regreta dupa ce vei muri. Nu credeam ca am nevoie de o carte care sa ma ajute sa dorm, dar aveam! Somnul este totul e principalul lucru pe care l-am aflat.
  Bill Maher

  Arianna Huffington a scris o carte extrem de importanta. Din cand in cand, cu totii avem probleme cu somnul. Pentru multi, e o lupta continua. Daca ne reconstruim relatia cu somnul, daca ne imprietenim si nu ne luptam cu acesta urmand sfaturile Arianna Huffington, ne vom transforma viata si vom reintra in contact cu sinele nostru inteligent si plin de compasiune.
  Mark Williams, profesor de psihologie clinica, Universitatea Oxford

  Cartea Ariannei Huffington trage un semnal de alarma in privinta consecintelor nefaste ale absentei somnului: slabirea puterii de decizie si a creativitatii, anxietatea, stresul, depresia ti numeroase alte probleme de sanatate. Chestionarul de calitate a somnului, meditatiile ghidate, la fel ca si sfaturile si metodele din volumul de fata va vor ajuta sa va reinnoiti relatia cu somnul si sa va transformati viata.

Comanda carteaRevolutia somnului. Cum sa-ti schimbi viata noapte de noapte de la piatadecarte.net, librarie online si depozit de carte.

Product successfully added to the product comparison!