Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Terapia Nutritionala In Bolile Cerebrale Si Autoimune

EIKON-9786067115796

25,00 lei

Prof. Dr. Veronica Mitescu, Prof. Dr. Emanuel Tatomir

Eikon

Comanda cartea Terapia Nutritionala In Bolile Cerebrale Si Autoimune de Prof. Dr. Veronica Mitescu, Prof. Dr. Emanuel Tatomir de la Editura Eikon. Livrare in 24h.

More details

ISBN9786067115796
Tip carteed. tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.

Prezentare carte Terapia Nutritionala In Bolile Cerebrale Si Autoimune - scrisa de Prof. Dr. Veronica Mitescu, Prof. Dr. Emanuel Tatomir - de la Editura Eikon.

Cartea aceasta nu este un manual de medicina, ea incercand sa va ajute sa luati hotarari corecte in privinta sanatatii si nu se substituie tratamentului prescris de medicul dumneavoastra curant, iar informatiile oferite nu trebuie sa inlocuiasca parerea medicului specialist. Aceasta carte ofera cititorilor o abordare holistica, complexa, cu informatii de varf despre terapia nutritionala, bazate pe ultimele cercetari si descoperiri in domeniul nutritiei, geneticii, biologiei celulare etc. Informatiile din domeniul biologiei si anatomiei umane sunt completate cu noile concepte privind tendintele alimentare, terapii complementare/ alternative, informatii de ultima ora despre nutritie, alimente, vitamine, minerale, enzime.

Cartea Terapia Nutritionala In Bolile Cerebrale Si Autoimune  de Prof. Dr. Veronica Mitescu, Prof. Dr. Emanuel Tatomir va poate fi livrata in 24h.

Product successfully added to the product comparison!