Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Curs de pierdere in greutate (ed. tiparita)

ACT-9786068637310

34,00 lei

Marianne Williamson

Editura Act si Politon

Comanda acum Curs de pierdere in greutate (ed. tiparita) de Marianne Williamson de la Editura Act si Politon cu pret redus 28,90 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786068637310
Tip carteEditie tiparita
An aparitie2015
Nr pagini302
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni14.5x22.5x1.8
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Cartea de dezvoltare personala, Curs de pierdere in greutate (A course in weight loss), va va purta intr-o calatorie sacra, profunda. Marianne Williamson a alcatuit 21 de lectii spirituale pentru a scapa de kilogramele in plus, unde abordeaza slabitul dintr-o perspectiva holistica, integrand elemente de natura spirituala, emotionala si psihologica, scopul fiind ceea ce autoarea numeste „pierderea constienta in greutate”. ACT si Politon va ofera acest curs si in varianta tiparita.
Marianne Williamson: „Aceasta carte a inceput si s-a sfarsit ca o discutie intre prietene. Oprah Winfrey a inspirat aceasta carte, i-a dirijat cursul si i-a orientat viziunea. Sufleteste cu siguranta, dar din multe puncte de vedere si literar, aceasta carte a reprezentat un efort comun. Fiecare pagina este o reflectie a afectiunii si a recunostintei mele fata de ea; sper ca ii va aduce alinare, asa cum si ea a adus alinare atator oameni. Orice cititor care simte ca aceasta carte este un dar trebuie sa stie ca a fost un dar de la ea.”

Product successfully added to the product comparison!