Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

CE NE SPUN BOLILE. CALEA CATRE CUNOASTEREA DE SINE SI VINDECARE

PAR-9789734733286

55,00 lei

DR. ELFRIDA MULLER-KAINZ, DR. BEATRICE STEINGASZNER

Editura Paralela 45

Comanda cartea CE NE SPUN BOLILE. CALEA CATRE CUNOASTEREA DE SINE SI VINDECARE de DR. ELFRIDA MULLER-KAINZ, DR. BEATRICE STEINGASZNER, Editura Paralela 45

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789734733286
ColectieSANATATE
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini400
Dimensiune16.5X22

Cartea CE NE SPUN BOLILE. CALEA CATRE CUNOASTEREA DE SINE SI VINDECARE de DR. ELFRIDA MULLER-KAINZ, DR. BEATRICE STEINGASZNER este o carte din colectia SANATATE, domeniul LITERATURA DE INFORMARE de la Editura Paralela 45.

MESAJE CARE NE AJUTĂ SĂ GĂSIM DRUMUL SPRE VINDECARE

V-ați întrebat de ce oare în zilele noastre, în ciuda progresului tehnic, nu se îmbolnăvesc mai puțini oameni? De ce milioane de oameni suferă de boli cronice, multe dintre ele grave, considerate nevindecabile? Bolile sunt mesaje personale. Ele vor să vă dea imboldul de a vă face gânduri despre propria viață. Sunt pur și simplu o invitație de a descoperi comorile ce zac în voi înșivă și de a vă dezvălui potențialul. Descoperiți așadar cunoștințele de bază despre rostul bolilor. O să aflați cum să le deslușiți mesajul și cum să găsiți drumul spre vindecare. Învățați prin asta să vă cunoașteți mai bine și să faceți întotdeauna tot ce depinde de propria persoană pentru păstrarea unei stări de sănătate armonioase.

Product successfully added to the product comparison!