Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

carte pret redus De ce mi-e foame - libraria Piatadecarte.net

De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor

PHI-9786068560182

29,75 lei

35,00 lei

Marie Thirion

Editura Philobia

Comanda cartea De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor de Marie Thirion de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

In stoc

ISBN9786068560182
Tip carteEditie tiparita
ColectieSanatatea
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini312
An aparitie2015
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

De ce mi-e foame? - Autor Marie Thirion - Editura Philobia

In cartea De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor, pornind de la cele mai recente studii din sfera psihologiei, neurologiei sau a bolilor de nutritie si de metabolism, dr. Marie Thirion analizeaza mecanismele care stau la baza senzatiei de foame, a placerii si a satietatii, dar si comportamentul pe care il avem intr-un anumit mediu nutritional.

De la cea mai frageda varsta, experientele alimentare ne cimenteaza fundamentul pornind de la care apare senzatia de foame. Cauzele ingrasarii si ale obezitatii din Occident sunt mult mai profunde decat erorile dietetice individuale.

In De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor argumentele asa-zis stiintifice care vin sa sprijine un anumit regim alimentar sau altul sunt extrem de simpliste. In societatea in care traim, una a abundentei alimentare, trebuie sa ne intrebam permanent ce inseamna sa fii echilibrat (sau in ce consta dezechilibrul), astfel incat sa ne adaptam cat mai bine la modul de viata din zilele noastre si la nevoile reale pe care le avem.

Prin faptul ca intelegem mai bine cine suntem, de ce si cum mancam, aceasta carte inovatoare ne invita sa intelegem totul despre foame, o pulsiune care ne ajuta de altfel sa traim si sa ne dezvoltam.

Carte pret redus: De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor de Marie Thirion - a apărut la Editura Philobia in anul 2015. 

Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea De ce mi-e foame? - de la teama de lipsuri la nebunia dietelor in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!