Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ghid practic de post terapeutic

PHI-9786068560694

37,00 lei

Dr.med. Francoise Wilhelmi de Toledo Hubert Hohler

Editura Philobia

Ghid practic de post terapeutic - Autor Francoise Wihelmi de Toledo - Editura Philobia

More details

In stoc

ISBN9786068560694
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria Piatadecarte.net
Nr pagini280
An aparitie2018
Dimensiuni13x19
Tip copertabrosata
Transport GratuitTransport gratuit pentru comenzile in valoare de 100 de lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Ghid practic de post terapeutic - Autor Francoise Wihelmi de Toledo - Editura Philobia

Serioase studii stiintifice arata ca organismul uman are capacitatea fiziologica de autoregenerare. Dupa o perioada de 4-5 zile de post, celulele si structurile afectate ale corpului se inlocuiesc prin activarea celulelor stem din organe. Astfel, este infranata proliferarea celulelor tumorale, dar nu si a celor sanatoase, perspectivele asocierii postului cu anumite tratamente medicale fiind foarte promitatoare.

Postul poate fi practicat, in mod preventiv sau terapeutic, de catre persoanele afectate de oboseala cronica, depresie, obezitate, de hipertensivi, diabetici, de catre cei care sufera de diverse dependente, de boli inflamatorii (artite, neurodermite, migrene, colite, alergii), cu rezultate uneori foarte bune. Beneficiile se reflecta, de asemenea, in plan psihologic si spiritual, practicantul postului capatand o buna dispozitie durabila si constiinta momentului prezent.

Ghidul de fata te va ajuta, pas cu pas, inainte, in timpul si la sfarsitul postului, sa aplici metoda Buchinger, folosita de aproape 100 de ani in clinici din Europa. Pentru a evita orice risc, iti propune retete pentru fiecare etapa, te invata ce precautii sa iti iei si, mai ales, cum sa revii, progresiv, la o alimentatie normala.

Medicul german Otto Buchinger a inventat metoda cu acelasi nume, vindecandu-se astfel de poliartrita. Incepand cu anul 1920 si pana la moartea sa, in 1966, a pus la punct o metoda de post terapeutic in care se impletesc dimensiunile medicale si spirituale. Dupa disparitia sa, stafeta a fost preluata de doua generatii de medici. Aproape 5.000 de persoane au beneficiat sub indrumare medicala de aceasta metoda in cele doua clinici din Germania si Spania. 

Product successfully added to the product comparison!