Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Hidroterapia - puterea vindecatoare a apei

PDC-HER-9789731114781

26,00 lei

Sebastian Kneipp

Herald

Comanda cartea Hidroterapia - de Sebastian Kneipp - de la Editura Herald - Livrare Nationala

More details

ISBN9789731114781
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini171
Dimensiune13x20
An aparitie2014
Tip copertabrosata

Hidroterapia - de Sebastian Kneipp - de la Editura Herald

Elaborata in urma unei experiente de patruzeci si sase de ani de studiu al calitatilor terapeutice ale apelor si ale plantelor, dar si de folosire propriu-zisa a apei in scopuri vindecatoare, metoda hidroterapiei a traversat numeroase etape succesive de ajustare, rafinare si perfectionare.


Lucrarea de fata urmareste sa prezinte mijloacele descoperite in urma rezultatelor concrete obtinute in tratarea si vindecarea celor suferinzi. Este un ghid de folosire a dusurilor, a bailor, a saunei si a diferitelor accesorii pentru baie si sunt descrise principalele tratamente pentru diverse boli cu indicatii asupra precautiilor pe care trebuie sa le luam si a metodelor de vindecare. In general, bolile se pot trata cu apa in patru feluri: prin ablutiuni sau spalari; prin bai; prin infasurari cu diverse materiale; prin dusuri sau stropiri cu apa.


Medicii care sunt partizani ai curei cu apa au infiintat o societate pentru a propaga pe cai stiintifice tratamentele mele curative. Astazi exista in lume mai bine de o suta de spitale unde bolnavii sunt tratati dupa metodele descrise in carte. Cat priveste problema mortii, inca nu i-am descoperit leacul; nici macar apa nu are privilegiul de a conferi nemurirea!

Product successfully added to the product comparison!