Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Creierul din burta (ed. tiparita)

PHI-9786068560373

32,00 lei

Fabrice Papillon, Heloise Rambert

Editura Philobia

ISBN9786068560373
Tip carteEditie tiparita
ColectieSanatatea
An aparitie2015
Nr pagini176
Produs vandut dePiata de Carte
Dimensiuni13x20
Tip copertabrosata

Prezentare carte Creierul din burta

Cartea Creierul din burta ne prezinta o noua perspectiva asupra sistemului nostru digestiv si legatura acestuia cu creierul.

Burta ascunde o comoara a organismului: un al doilea creier.

In timp ce creierul de sus gandeste, se proiecteaza pe sine si reflecteaza, cel de jos, populat de miliarde de neuroni, vegheaza asupra digestiei si, in acelasi timp, joaca un rol major in formarea emotiilor. Inca si mai surprinzator, activitatea burtii ar influenta personalitatea si alegerile noastre, facandu-ne, dupa caz, timizi sau curajosi. Aceste descoperiri dau mari sperante din punct de vedere terapeutic.

Exista indicii ca boli grave precum sindromul Parkinson s-ar naste si s-ar dezvolta in creierul de jos inainte de a-l afecta pe cel de sus.

Cartea Creierul din burta trece in revista aceste descoperiri fascinante si propune o serie de sfaturi practice pentru a ne ajuta sa ne intelegem mai bine organismul si sa ne controlam starea de sanatate.

Autorii analizeaza oportunitatea unor regimuri alimentare si metode terapeutice precum administrarea de probiotice, tipuri de respiratie, metode de masaj abdominal si hipnoza. In acelasi timp, cartea Creierul din burta, abordeaza subiectul alaptarii si explica ce efect are laptele matern sau, dupa caz, laptele praf asupra nou-nascutilor.

Carte pret redus: Creierul din burta - a apărut la Editura Philobia in anul 2015. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Creierul din burta in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!