Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Ghidul de viata al optimistului inteligent (audiobook, CD mp3)

ACT-9786069130315

36,00 lei

Jurriaan Kamp

Editura Act si Politon

Comanda acum Ghidul de viata al optimistului inteligent (audiobook, CD mp3) de Jurriaan Kamp de la Editura Act si Politon cu pret redus 30,60 lei.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786069130315
Tip carteAudiobook
An aparitie2016
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Dimensiuni13.5x18.5
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit carte, distributie carte

Stiu din propria mea experienta ca pesimistii pot deveni optimisti si ca drumul de la pesimism la optimism este plin de satisfactii. In acelasi timp, multi optimisti isi pot consolida optimismul. Pentru ca eu chiar imi cunosc bine latura pesimista, precum si pe cea optimista, probabil ca pot fi un ghid bun pentru tine pe drumul catre mai mult optimism. (Juriaan Kamp)

Ghidul de viata al optimistului inteligent (The Intelligent Optimist's Guide to Life), de Jurriaan Kamp, este un audiobook care isi propune sa va motiveze, sa va ofere energie si sa va inspire pentru a va trai viata din plin.

In ultima perioada, multi oameni au descoperit ca ceea ce mananca reprezinta un factor important pentru sanatatea lor, dar foarte putini acorda atentie modului in care isi hranesc mintea. Stirile, in mare parte negative, din mass-media imbolnavesc mintea, precum zaharul in exces imbolnaveste corpul. Studiile arata ca dupa ce au urmarit stirile cincisprezece minute, majoritatea oamenilor au nevoie de cincisprezece minute de exercitii de relaxare pentru a scapa de anxietate si tulburari de dispozitie.

Optimismul este o atitudine fundamentala. Nu este o opinie pentru realitate. Este un punct de pornire in a face fata realitatii. In fiecare moment puteti decide ca sunteti in cea mai buna situatie ca sa faceti fata unei provocari date.

Durata: 2 ore 58 de minute
Lectura: Razvan Hincu

Product successfully added to the product comparison!