Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta!

Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta!

MULT-AVP-9789738357167

25,07 lei

27,25 lei

Agatha Thrash, Calvin Thrash

Alege Viata Publishing

Comanda cartea Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta! de Agatha Thrash, Calvin Thrash.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

ISBN9789738357167
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini182
An aparitie2011
Dimensiuni13x20x0.9
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare carte Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta!  - de Agatha Thrash, Calvin Thrash - de la Editura Alege Viata Publishing

Se mai intampla minuni in zilele noastre?

Gaseste raspunsul in cartea Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta! 

Cu siguranta, daca vom coopera cu Dumnezeu si programul Lui de ­remedii naturale. Este posibil ca boala de cancer sa intre in remisie! Cand Arnold a auzit despre Institutul Uchee Pines, cancerul sau de prostata intrase deja in faza de metastaze ­osoase.

Medicul oncolog ii daduse cumplita prognoza de sase luni pana la un an de viata. Arnold si sotia sa erau devastati. Apoi au primit vizita unui om care fusese la Uchee Pines cu cativa ani in urma, avand o prognoza asemanatoare. El primise tratament si isi schimbase stilul de viata. S-a intors acasa cu boala in remisie. Du-te la Uchee Pines, l-a implorat el. Nu ai nimic de pierdut, ci numai de castigat! Arnold s-a externat si a pornit impreuna cu sotia sa catre dealurile cu pini ale Alabamei, unde se afla Uchee Pines Lifestyle Center.

Cu un PSA (analiza care arata antigenii produsi de cancerul de prostata) cu mult peste 200 (normalul fiind intre 0 si 3), Arnold nu avea timp de pierdut. La sosire, i s-a prescris un program cu accent pe trei lucruri - schimbarea totala a stilului de viata (detalii ce se gasesc in aceasta carte), tratamente de hidroterapie si incredere in puterea Divina.

Zi dupa zi, Arnold si sotia sa, care i-a stat alaturi, au practicat principiile prezentate de personalul medical. Si s-au rugat. La sfarsitul perioadei de 17 zile, Arnold avea un PSA de 2,2. Se intampla intr-adevar minuni in zilele noastre! Dumnezeu binecuvanteaza remediile naturale cu rezultate supranaturale.

Plina de principii, experiente practice si fagaduinte din partea lui Dumnezeu, lucrarea Cancerul: prevenire si tratament este rezultatul a 30 de ani de cercetari si experienta a doctorilor Agatha si Calvin Thrash, in domeniul medicinei preventive.

Carte pret redus: Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta!  - de Agatha Thrash, Calvin Thrash - a apărut la Editura Alege Viata Publishing in anul 2017. 
Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Cancerul: prevenire si tratament. Exista speranta!  - de Agatha Thrash, Calvin Thrash in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Customers who bought this product also bought:

De acelasi autor:

  • Boli contractate prin intermediul animalelor
  • Tratamente naturale pentru hipertensiune
Product successfully added to the product comparison!