Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-8%

Dezintoxicarea fizica si psihica. Tehnici si produse. Editia a 2-a

Dezintoxicarea fizica si psihica. Tehnici si produse. Editia a 2-a

MULT-DHA-9789738975675

26,68 lei

29,00 lei

Mihaita Toma

Editura Dharana

Comanda cartea Dezintoxicarea fizica si psihica. Tehnici si produse. Editia a 2-a de Mihaita Toma.

Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 



More details

In stoc

ISBN9789738975675
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini304
An aparitie2013
Dimensiuni13x20x1.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit clientilor care comanda carti in valoare de peste 100 lei.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Sistemul Imunitar revine la o functionare normala si eficienta pentru ca terenul a fost curatat, si orice agresiune a microbilor sau virusilor va fi mult mai usor si mai repede rezolvata;
Toate substantele folosite pentru terapii (medicamente, suplimente alimentare, remedii, etc.) vor fi asimilate intr-un procent mult mai mare (chiar pana la 100%) efectul lor fiind astfel mult mai rapid si puternic;
Mintea noastra va fi mai limpede, creierul va functiona mai eficient pentru ca sangele nu mai aduce toxine la el si viata va fi mai frumoasa.

Insa dupa dezintoxicarea fizica, un proces care dureaza 1 - 3 luni sau chiar mai mult trebuie sa nu mai revenim la alimentatia gresita de dinainte, sa folosim cat mai multe alimente vii in stare naturala, neprelucrate, sa incercam sa mentinem proportia 80% alimente alcaline, 20% alimente acide si sa repetam o cura de dezintoxicare de 1-2 ori pe an pentru a nu se mai strange depozite mari de toxine in organism. In plus, trebuie sa facem si dezintoxicarea psihica, ale carei avantaje sunt:

eliminarea toxinelor mentale (ganduri negative griji, stres, enervari,idei fixe, etc.) si emotionale( certuri, socuri emotionale, rautate, invidie ura, lacomie, stres, etc.)
armonizarea corpurilor emotional si mental si ridicarea vibratiilor acestora, lucru ce conduce la efecte benefice si asupra corpului fizic;
schimbarea modului de gandire si traire, adica a modului de A FI, ceea ce ne da mai multe sanse de a primi energia divina, vindecatoare si ziditoare;
dobandim VOINTA, CLARITATE, PUTERE DE INTELEGERE, LINISTE si PUTEREA DE A IUBI SI DE A NE IUBI;
prin acestea ne apropiem de starea noastra naturala de A FI care este: SANATATE, FERICIRE si BUCURIE.

Este foarte important sa facem concomitent ambele faze ale dezintoxicarii, pentru ca rezultatele sa fie mai relevante si mai persistente, ducand in ultima instanta la vindecarea noastra si chiar la regasirea SINELUI.

Lucrarea de fata poate fi socotita si un Program de Instruire. Pentru ca ofera 3 lucruri principale:

a) Informatia , asa numitul CE SA FAC si DE CE SA FAC
b) Metodele si tehnicile ASA NUMITUL CUM SA FAC
c) Testul cu acid, adica producerea rezultatelor. Pentru asta trebuie sa puneti singuri informatia CE SA FAC prin metoda CUM SA FAC in practica. Adica sa actionati si sa verificati personal.

Oricum, toate metodele prezentate au fost verificate in practica, individual sau in clinici de sanatate, sub supraveghere, de mii si sute de mii de oameni (daca luam in considerare si postul religios atunci numarul este mult mai mare!) cu rezultate, de cele mai multe ori, extraordinare.

Product successfully added to the product comparison!