Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave

O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave

FOR-9789737978382

26,87 lei

29,86 lei

Dr. Max Gerson

Editura For You

Comanda cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave de Dr. Max Gerson de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789737978382
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini312
An aparitie2005
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave de Max Gerson

Dr. Max Gerson nu era numai medic practician, ci si un om de stiinta eminent, implicat indeaproape in dezbaterile din Congresul SUA in ceea ce priveste metodele de tratare a cancerului, iar talentul sau a fost recunoscut de catre laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrarile lui indeplineau toate cerintele traditionale pentru medicina care se bazeaza pe fapte dovedite; abordarile stiintifice moderne de astazi au inceput sa explice motivul pentru care aceasta terapie a dat rezultate.

Observatiile si concluziile Dr. Max Gerson raman la fel de valabile ca si acum cincizeci de ani si pot avea un rol semnificativ in miscarea catre medicina care se bazeaza pe fapte dovedite, in care observatiile clinice vor converge cu ultimele metodologii stiintifice, convingand pacientul de eficienta tratamentului, dupa cum se explica si in cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave.

Beata Bishop, autoare a cartii Vremea Vindecarii, una dintre multele persoane care au beneficiat de terapia dr. Max Gerson si s-a vindecat de melanom in faza terminala, in urma cu 24 de ani. Editura For You publica aceasta carte, O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave, de o inestimabila valoare pentru medicina din lumea intreaga, nu ca un indemn spre o anumita terapie, ci pentru a oferi oamenilor o alta varianta de tratament, care a dat si da in continuare rezultate de vindecare 100%, atunci cand este tinuta cum trebuie, in multe boli foarte grave, printre care forme foarte avansate de cancer, migrene, artrita, diabet, toate formele de tuberculoza, lupus, intoxicatii grave cu medicamente si chiar boala Alzheimer. Impreuna cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom in faza terminala, cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave a doctorului Max Gerson da sperante tuturor celor care cred ca nu mai au nicio sansa.

Libraria online va expediaza cartea O terapie naturala eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!