Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-30%

Creepypasta

Creepypasta

Letras-9786060715795

19,60 lei

28,00 lei

Paul Farcas

Editura Letras

Comanda acum cartea Creepypasta din categoria Science-Fiction & Fantasy - scrisa de Paul Farcas publicată la Editura Letras. Ai parte de Transport Gratuit la orice comandă de peste 100 de lei. 

More details

ISBN9786060715795
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune14.5×20.5
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini85
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport Gratuitin peste 5000 de localitati

Creepypasta: intamplari macabre traite de oamenii din jur - Autor Farcas Paul - Editura Letras

Prezenta carte contine detalii ce pot deranja cititorul, fapt ce ma face sa va avertizez ca prezentele povesti sunt intamplarile reale ale unor oameni care au avut nefericita ocazie sa vada ce nu-i este dat oricui sa vada.

In fiecare dintre noi sta un mister pe care, daca-l descoperim, trezeste la realitate adevarata noastra fata de psihopat, fata pe care cu greu reusesti sa o adormi la loc, iar odata trezita, starneste lucruri ciudate in tine, fapt ce ma face sa cred ca tu vei fi urmatorul criminal in serie sau urmatorul dement care asteapta cu nerabdare sa ia autobuzul din statia falsa situata in interiorul Spitalului de Psihiatrie.

Legatura dintre noi si lumea de dincolo este comparabila cu trecerea unei punti subrede peste un rau involburat, oricine va vrea sa treaca peste ea va simti nesiguranta si temere, iar cand rasufla usurat ca a ajuns dincolo, va realiza ca nu mai e cale de intoarcere…

Moartea ramane cel mai mare mister de pe Pamant, mister folosit de multi oameni pentru a-si conduce adeptii prin frica. Bineinteles, nu tuturor le este frica de moarte, sunt si cazuri unde moartea este o alegere sau sa spunem ca acei sinucigasi au intrat prea in adancurile necunoscutului si ceva i-a ghidat inspre o alegere blamata de multi.

Despre autor:

Paul Farcas s-a nascut la data de 22.03.1998 in mun. Medias, Jud. Sibiu si are domiciliul in comuna Darlos.
A urmat scoala Gimnaziala din Darlos dupa care liceul: Scoala Nationala de Gas Medias.
Dupa terminarea liceului a urmat cursurile Scoli de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina.
Odata promovata Scoala de Politie a fost repartizat in Tg. Mures la o structura de specialitate unde a stat timp de doi ani.
La inceputul anului 2021 s-a mutat la adresa de domiciliu unde are ca hobby-uri cititul, scrisul, sportul de contact si multe altele.

Product successfully added to the product comparison!