Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Renunta la codependenta

PDC-DIV-9786067560398

45,00 lei

Melody Beattie

Editura Adevar Divin

Renunta la codependenta - Autor: Melody Beattie - Editura: Adevar Divin, 2020

More details

ISBN9786067560398
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini392
Dimensiune13 x 20 x 1.9
An aparitie2020
Tip copertabrosata
Transport GratuitComanda de minim 100 lei si beneficiaza de transport gratuit.

Renunta la codependenta - Autor: Melody Beattie - Editura: Adevar Divin, 2020

,,Melody Beattie este un fenomen american... Ea intelege foarte bine ce inseamna sa fii aruncat peste bord, fapt care o ajuta sa le ofere sfaturi pentru supravietuire celor care inca mai plutesc in deriva." - TIME

Perspectiva plina de intelegere si de compasiune fata de codependenta (o conditie in care uiti de sine in numele ajutarii unei alte persoane) a lui Melody Beattie a atins o coarda universala in randul celor care se confrunta cu comportamentul autodistructiv al unei persoane dragi. Cartea ei, Renunta la codependenta, a ajutat milioane de cititori sa inteleaga ca nu vor putea schimba niciodata pe altcineva, ci numai pe ei insisi.

In anul 2009, dr. Drew Pinsky a recomandat cartea Renunta la codependenta in revista Newsweek, numind-o una dintre cele mai importante patru carti de dezvoltare personala publicate vreodata.

Melody, o voce de pionierat in domeniul literaturii de dezvoltare personala, iti prezinta, in aceasta carte bestseller New York Times, opiniile ei pline de inspiratie, exercitiile si testele de dezvoltare personala care pot ajuta la vindecare.

Product successfully added to the product comparison!