Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Am iubit un manipulator

Am iubit un manipulator

PHI- 9786068560908

32,30 lei

38,00 lei

Caroline Brehat

Editura Philobia

Comanda cartea Am iubit un manipulator de Caroline Brehat de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068560908
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini200
An aparitie2021
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Am iubit un manipulator - Autor Caroline Brehat - Editura Philobia

Am iubit un manipulator este o sursa de inspiratie pentru toate victimele violentei domestice, avand un profund efect terapeutic si sprijinind lupta impotriva ignorantei si a indiferentei.

Caroline Brehat scrie o lucrare patrunzatoare, o veritabila ancheta psihologica, reusind sa ne conduca in miezul manipularii in cuplu si surprinzand fiecare etapa a acestui proces: seductia, apropierea, distrugerea. Ea scoate la iveala faptul ca perversul narcisic exceleaza in capacitatea lui de a-si culpabiliza victimele, lasand loc unui soi de pierdere identitara paralizanta. De aici decurg o dependenta psihologica si un permanent climat de stres si de frica.

Manipulatorul este insetat de atentie, de admiratie, de respect, de tandrete si de iubire, dar nu este capabil sa ofere aceleasi lucruri partenerei sale. Daca totusi ofera, o va face cu inconsecventa, alternand comportamentele afectuoase cu atitudini distante, izbucniri bruste, denigrari si indiferenta, in cele mai bune cazuri. El rescrie realitatea pentru a o face sa corespunda emotiilor sale.

Eliberata din infernul violentei in care a trait, autoarea foloseste propria experienta pentru a-i informa, a-i ajuta si a le reda speranta celor care sunt supusi abuzului psihologic, demonstrand ca se poate iesi dintr-o relatie profund distructiva.

Product successfully added to the product comparison!