Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Cu cat sunt mai inteligent, cu atat sunt mai usor de manipulat

Cu cat sunt mai inteligent, cu atat sunt mai usor de manipulat

PHI- 9786068560885

32,30 lei

38,00 lei

Christel Petitcollin

Editura Philobia

Comanda cartea Cu cat sunt mai inteligent, cu atat sunt mai usor de manipulat de Christel Petitcollin de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068560885
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini208
An aparitie2020
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Cu cat sunt mai inteligent, cu atat sunt mai usor de manipulat - Autor Christel Petitcollin - Editura Philobia

• Cum recunoaștem un pervers narcisic?
• Care este profilul manipulatorului? Cine se ascunde în spatele măștii?
• De ce persoanele supraeficiente, cu o gândire complexă, sunt victimele ideale?
• Cum să ne schimbăm comportamentul pentru a ieși dintr-o relaţie toxică și a nu mai fi victime ale manipulatorilor?

Timp de două decenii, Christel Petitcollin a lucrat îndeaproape cu victimele manipulării mentale, reușind să descifreze deopotrivă personalitatea manipulatorilor și a victimelor. Această experienţă a ajutat-o să remarce faptul că există o similitudine între profilul victimelor manipulării și cel al persoanelor supraeficiente (cunoscute și sub denumirea de supradotate), ajungând la o concluzie surprinzătoare: cu cât ești mai inteligent, cu atât ești mai ușor de manipulat.

Paradoxul este doar aparent: o persoană inteligentă consideră că adevărul este întotdeauna la mijloc, încearcă să înțeleagă și perspectiva celui care o manipulează și depune eforturi ca să ajungă împreună la un numitor comun. Însă manipulatorul minte, neagă realitatea și creează în mod deliberat conflicte, din care practic se hrănește, profitând de buna-credință și de dorința de armonie a victimei sale.

Cartea de față constituie un adevărat ghid pentru a evita și ieși din relaţiile cu manipulatori, oferind soluții concrete pentru a înţelege cum se folosesc perverșii narcisici de felul în care ne funcționează mintea și cum să nu mai picăm în plasa lor, cum să ne protejăm creierul de această formă de hipnoză, cum să ne păstrăm discernământul și cum să fim asertivi. O lectură obligatorie pentru toţi cei cu „inimă mare“ și inteligenţi.

Product successfully added to the product comparison!