Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cine sunt eu intr-o societate traumatizata?

PDC-TREI-9786064009456

45,00 lei

Franz Ruppert

Editura Trei

Comanda cartea Cine sunt eu intr-o societate traumatizata? - de Franz Ruppert - de la Editura Trei - Livrare Nationala!

More details

ISBN9786064009456
Dimensiune14.5x20
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini240
An aparitie2020
Tip copertabrosata

Cine sunt eu intr-o societate traumatizata? - de Franz Ruppert - de la Editura Trei

Din lucrarile anterioare ale lui Franz Ruppert stim ca traumele, in special cele care se intampla la inceputul vietii, au o influenta profunda asupra celor mai multi dintre noi.

In cartea de fata aceasta abordare este extinsa la intelegerea societatii ca intreg. Autorul se centreaza in special pe repetarea dinamicilor victima-agresor ca forte ciclice care ne mentin intr-o lume in care traumatizarea si retraumatizarea se repeta la nesfarsit.

Toate institutiile noastre - sisteme politice, justitie, sisteme de sanatate - fiind alcatuite din oameni ca noi, pot avea o influenta traumatizanta asupra noastra. Daca fiecare dintre noi ar fi capabil sa recunoasca faptul ca ar putea actiona ca agresor, am putea ajunge la un nou nivel al responsabilitatii pentru locul nostru in societate si pentru legaturile pe care le stabilim cu ceilalti, cu un efect benefic asupra starii noastre de bine.

Apeland la relatari personale si la argumente bazate pe teoria psihotraumei centrate pe identitate, Ruppert ne deschide calea pentru a trece dincolo de dinamica victima-agresor, catre o societate sanatoasa.

Product successfully added to the product comparison!