Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Cum functioneaza viata - Andrew Matthews

ROL-CV-9786064400307

38,00 lei

Andrew Matthews

Editura Curtea Veche

Comanda acum cartea Cum functioneaza viata - Andrew Matthews de Andrew Matthews cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h.

More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786064400307
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini208
An aparitie2018
Dimensiuni13x20x2
Tip copertabrosata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte

Prezentare carte Cum functioneaza viata de Andrew Matthews

Fie că vrei mai multă fericire în viaţa de zi cu zi, fie că speri să ai succes sau doar să înţelegi de ce trăieşti anumite experienţe, cartea Cum funcţionează viaţa îţi oferă explicaţii simple, cu influenţe din psihologie şi din fizica cuantică, despre cum poţi să-ţi îndeplineşti visurile.
    Andrew Matthews, orator internaţional, autor şi ilustrator, îţi îndrumă paşii pentru a-ţi descoperi puterea de creator al propriilor experienţe. Vei înţelege astfel cum poţi transforma un gând în realitate, care este puterea subconştientului şi cum poţi obţine armonie în propria viaţă, atrăgând lucrurile de care ai nevoie.

    Nimic nu este întâmplător, cu siguranţă nici faptul că citeşti cartea Cum functioneaza viata, care are darul de a te învăţa cum să acţionezi pentru a-ţi îndrepta cursul vieţii pe un nou făgaş, bucurându-te de fericire, de recunoştinţă şi de pace sufletească.

Cartea Cum functioneaza viata de Andrew Matthews - a apărut la Editura Curtea Veche in anul 2018. 

Libraria online Piatadecarte.net va expediaza cartea Cum functioneaza viata in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!