Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Eticheta regala (ed. tiparita) - Sandra Gatejeanu Gheorghe

AF-CV-9786065887428

43,34 lei

Sandra Gatejeanu Gheorghe

Editura Curtea Veche

Comanda acum Eticheta regala (ed. tiparita) - Sandra Gatejeanu Gheorghe de Sandra Gatejeanu Gheorghe cu pret redus. Livrare din stoc in 24-48 h. Carte din categoria Istorie de agrement.

More details

ISBN9786065887428
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut delibraria online Piatadecarte.net
Nr pagini192
An aparitie2014
Dimensiuni21.5x21.5
Tip copertacartonata
Transport GratuitBeneficiati de transportul gratuit la comenzile de peste 150 lei!
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte
  • Volumul de fata nu este un manual de stil. El este un fel discret de a ne pune oglinda in fata. Niciunul dintre noi nu se naste cu eticheta in sange. Nu este o rutine ori o crima faptul ca gresim in comportamentul fata de noi insine, fata de ai nostri sau fata de societate. Rusine este sa nu deschizi paginile unei astfel de carti si sa te incapatanezi sa crezi, in ciuda evidentei, ca ai dreptate, refuzand sa devii mai bun.
    Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei


    Este esential sa intelegem ca eticheta nu e un concept perimat sau demodat si ca protocolul, ceremonialul, precaderea nu pot fi ignorate sub pretextul ca in secolul XXI nu au ce cauta reglementari restrictive, cum sunt cele cerute de protocol. Eticheta este flexibila si evolueaza constant in raport cu transformarile sociale si politice. Ceea ce conteaza este sa intelegem ca re-spectarea regulilor protocolare reprezinta oricand o conditie pentru reusita evenimentelor private sau a celor oficiale.
    Sandra Gatejeanu Gheorghe
Product successfully added to the product comparison!