Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Zen dincolo de mindfulness

FOR 9786066393607

37,00 lei

Jules Shuzen Harris

Cartea Zen dincolo de mindfulness- autor Jules Shuzen Harris

More details

ISBN9786066393607
Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini192
Dimensiune20x13
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Zen dincolo de mindfulness. Utilizarea budismului si a psihologiei moderne in practica transformarii

Zen pentru vremurile de azi!
 
Promisiunea pe care ne-o face budismul este ca ne vom simti desavarsiti si ca vom avea sentimentul de completitudine exact asa cum suntem – atat cand meditam, cat si cand ne ocupam de treburile zilnice, inclusiv in aspectele dificile ale vietii. Este o viziune frumoasa, dar si o misiune dificila, iar multi practicanti cauta scurtaturi in doua feluri:
- alegerea unor forme de mindfulness care au pierdut legatura cu radacinile filosofice si etice ale budismului;
- "ocolirea spiritualitatii", adica evitarea sau reprimarea unor probleme sociale ori psihologice in favoarea unui calm superficial.
 
Maestrul Jules Shuzen Harris arata ca aceste provocari pot fi tratate prin combinarea meditatiei angajate cu studiul profund al modelelor psihologice budiste si cu tehnicile metodei de psihoterapie numite "Reuniunea mintii cu trupul". Folosind aceasta abordare unica, practicantii pot face adevarata munca de trezire fara a nega viata emotionala si fara a pierde ceva din bogata gama de perspective oferite de psihologia budista si traditia practicii Zen.

Zen dincolo de mindfulness este un ghid practic pentru exersarea constientizarii spirituale, astfel incat sa pornim cu adevarat pe calea trezirii si iluminarii. 

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!