Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

De la minte la materie - Dawson Church

FOR9786066393430

42,00 lei

Dawson Church

Cartea De la minte la materie , autor Dawson Church. Uimitoarea stiinta a modului in care creierul tau creaza realitatea materiala

More details

Produs vandut depiatadecarte.net
Nr pagini360
Dimensiune20x13x17
An aparitie2020
Tip copertabrosata
Gandurile si campurile de energie pe care le cultivam in minte influenteaza atomii si moleculele din jur.
 
Ideea ca „gandurile devin lucruri” e ceva obisnuit in ziua de azi, iar unii maestri spirituali ii atribuie mintii puteri infinite. Insa ce ne spun dovezile stiintifice despre scopul mintii umane de a transforma gandurile in realitate?
 
Noi cercetari si descoperiri in epigenetica, neurostiinta, electromagnetism, psihologie, cimatica, sanatate publica si fizica cuantica demonstreaza ca gandurile chiar sunt creatoare. In cartea de fata, dr. Dawson Church examineaza datele stiintifice si arata exact modul in care mintea noastra creeaza forme materiale. De la minte la materie contine si 150 de fotografii si ilustratii ce explica procesul prin care gandirea influenteaza materia, precum si studii de caz despre oameni care au trait experiente de materializare a gandurilor. Vei intelege astfel enormul potential creator al mintii si vei deprinde metode de a-ti cultiva stari cerebrale remarcabile in viata de zi cu zi.

De acelasi autor:

    Product successfully added to the product comparison!