Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Tarot - Interpretari si practici secrete (cutie care contine ghid + 78 de carti)

MULTI-PRESTIGE-9786068545196

90,00 lei

Stephanie Pui-Mun Law

Editura Prestige

Tarot - Interpretari si practici secrete (cutie care contine ghid + 78 de carti)-Autor: Stephanie Pui-Mun Law- editura Angel connection,2013

More details

ISBN9786068545196
Tip carteEditie tiparita
Dimensiune13x20
Produs vandut dePiata de Carte
An aparitie2013

Tarot - Interpretari si practici secrete (cutie care contine ghid + 78 de carti)-Autor: Stephanie Pui-Mun Law- editura

Angel connection,2013

LUMEA FANTASTICA A VISELOR TALE CELE MAI ADANCI TE ASTEAPTA
... unde fluturii plutesc pe valuri de ceata aprinsa de rasaritul soarelui. Un loc in care ramuri se rasucescin arc peste ceruri sclipitoare, zane suple danseazain aer si spiritele arborilor canta din scorbura de stejar sfintita. Adanciti-vain umbra visurilor, si treziti-va la adevar. Tesuteimpreuna, stiluri fanteziste de arta asiatice si celtice, acest uluitor nou tarotin stilul Rider-Waite-Smith, al renumitului artist Stephanie Pui-Mun Law, este patruns de simboluri universale gasitein basme, mituri si folclor, din culturi ale lumiiintregi. Un ghid insotitor prezinta interpretarile evocative ale artistului cu semnificatiile fiecarei cartiin parte. Cu o introducere de expertul premiat in tarot Barbara Moore, ghidul include elementele de baza ale taratului, instructiuni pentru citiri patrunzatoare, si etalari practice.

UNDE TE VA PURTA LUMEA VISELOR TALE? Un dragon cu coada incarligata pluteste deasupra boltii de smarald a padurii unde vantul sopteste secrete antice. Sirenele aluneca prin apele involburate. Vulpile cu blana rosu-inflacarat, sar spre un orizont fara sfarsit. Ca stele polare universale, simbolurile-umbra din visele noastre ne ghideaza spre lumina noastra interioara si spre adevar. In aceste pagini, Stephanie Pui-Mun Law aduce fiecare carte la viata prin povesti, dezvaluind semnificatia simbolica a imaginilor feerice a fiecarei carti de tarot.imbogatind experienta dumneavoastra, mai departe, Barbara Moore prezinta tot ceea ce trebuie sa stiti despre tarot, inclusiv instructiuni pentru citiri semnificative si etalari relevante pentru viata ta.

Product successfully added to the product comparison!