Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Metoda avansata de Terapie Teta. Strunirea puterii Realitatii a Tot-ceea-ce-exista

PDC-DIV-9786068420226

40,00 lei

Vianna Stibal

Editura Adevar Divin

Comanda cartea Metoda avansata de Terapie Teta. Strunirea puterii Realitatii a Tot-ceea-ce-exista de Vianna Stibal de la Editura Adevar Divin. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786068420226
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini385
Dimensiune13x20
An aparitie2019
Tip copertabrosata
Transport GratuitLibraria ofera transport gratuit comenzilor care depasesc 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Metoda avansata de Terapie Teta. Strunirea puterii Realitatii a Tot-ceea-ce-exista - Vianna Stibal- Editura Adevar Divin

Aceasta carte iti prezinta o metoda avansata de vindecare energetica ce te va ajuta sa-ti modifici realitatea pe toate nivelele: fizic, mental, emotional si spiritual!
 
In prima ei carte, Theta Healing, Vianna Stibal, creatoarea metodei de Terapia Teta, a prezentat aceasta tehnica uimitoare intregii lumi. Bazata pe miile de sedinte cu clienti care au experimentat vindecari incredibile in prezenta Viannei, aceasta noua carte exploreaza in profunzime metodele de lucru si procesele specifice Terapiei Teta, oferindu-i cititorului un ghid detaliat de practicare a tehnicilor de lucru cu convingerile si cu sentimentele si de scoatere la lumina a convingerilor profunde, precum si numeroase informatii suplimentare referitoare la cele sapte planuri ale existentei, care ne permit tuturor sa ne conectam cu nivelul cel mai inalt al Realitatii Omniprezente, respectiv cu iubirea si cu energia a Tot-ceea-ce-exista.
 
Vianna Stibal este artista, autoare, profesoara si medium intuitiv. Desi sediul ei este in Idaho Falls, SUA, ea este ferm hotarata sa isi raspandeasca noua paradigma terapeutica in intreaga lume, scop in care a antrenat instructori si practicanti care opereaza la ora actuala in peste 25 de tari. 
Product successfully added to the product comparison!