Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-15%

Calea tarotului

Calea tarotului

PHI-9786069707388

85,00 lei

100,00 lei

Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa

Editura Philobia

Comanda cartea Calea tarotului de Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa de la Editura Philobia. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. 


More details

ISBN9786069707388
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini544
Dimensiuni16.5x23.5
Tip copertabrosata
Transport GratuitObtine transport Gratuit la orice comanda de peste 100 lei. Vezi lista celor 5000 de localitati.

Calea tarotului - de Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa

Compus din 22 de arcane majore și 56 de arcane minore, Tarotul a traversat culturile și veacurile, originile sale nefiind cunoscute pe deplin. Dincolo de latura de artă divinatorie, Tarotul este, mai presus de orice, un extraordinar instrument de autocunoaștere și de reprezentare a profunzimilor sufletului, care nu se supune niciunei forme de rigiditate.

Structurat asemenea unei „catedrale nomade“ sau unei mandale, Tarotul este atât o reprezentare a lumii materiale, cât și a celei spirituale, ajutându-l pe cel care îl consultă să ajungă la esența sa, la ceea ce este înnăscut în el și nu dobândit. O sursă inepuizabilă de simboluri, Calea tarotului este o invitație într-o aventură spirituală, lansată de Alejandro Jodorowsky – o figură-cult a cinematografiei și literaturii contemporane, tovarăș de drum al suprarealiștilor, fondator al teatrului de avangardă și un adevărat pionier în tot ceea ce ține de curentul transgenerațional, studierea arborelui genealogic și Tarotul de Marsilia. Marianne Costa i-a fost alături timp de 16 ani, predând ateliere terapeutice de psihomagie, psihogenealogie și Tarot.

Jodorowsky a dus arta Tarotului la o profunzime extraordinară, explorând legăturile nevăzute dintre cărțile propriu-zise și energia la care vibrează ființa umană. Folosind o nouă abordare bazată pe simbolism și pe limbajul optic pentru a crea o imagine în oglindă a personalității, ne propune astfel o fabuloasă călătorie spre acceptare și vindecare.

Ce conține:
• Toate cele 22 de arcane majore și 56 de arcane minore interpretate detaliat
• Exerciții și exemple de interpretări cu diferite combinații de arcane
• Prezentarea fascinantului parcurs al lui Alejandro Jodorowsky și a formării și experienței lui în citirea Tarotului
• Numerologia și culorile în Tarot
• Strategii de lectură a cărților de Tarot
• Planșe color cu Arcanele majore și Figurile din Tarot
• Tarotul ca instrument de autocunoaștere

Product successfully added to the product comparison!