Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Curs practic de electromagnetism terapeutic

Curs practic de electromagnetism terapeutic

MULT-PREST-9786069609064

40,00 lei

Arnault Richard de Chicourt

Editura Prestige

Comanda cartea Curs practic de electromagnetism terapeutic - de Arnault Richard de Chicourt - de la Editura Prestige - Livrare Nationala

More details

ISBN9786069609064
Produs vandut dePiatadecarte.net
Nr pagini228
Dimensiune13x20
An aparitie2021
Tip copertabrosata

Curs practic de electromagnetism terapeutic - de Arnault Richard de Chicourt - de la Editura Prestige

Un camp magnetic tasneste constant din mainile noastre, producand un efect radiant. Acest camp magnetic este masurabil si observabil. Intr-adevar, o serie de cercetari si de experimente concrete si repetabile, conduse de Arnault Richard de Chicourt, aduc dovada capacitatii noastre naturale de a emite un camp magnetic.


Aceasta radiatie biologica naturala are puternice proprietati terapeutice (calmante, analgezice, anti-infectioase, cicatrizante, anti-inflamatoare etc.) si permite intretinerea sau restabilirea echilibrului biologic al corpului nostru pentru a vindeca sau a ameliora numeroase boli. Autorul arunca asadar o lumina asupra medicinei energetice care ar putea duce la o mai buna recunoastere a magnetismului terapeutic, asigurand in final o mai larga colaborare intre toti profesionistii din sanatate.


Dincolo de acest aport teoretic remarcabil, a doua parte a cartii ia forma unui veritabil curs practic pentru beneficiul oricui. Bazandu-se pe o descriere ilustrata a abc-ului magnetismului (proprietatile electrice ale corpului, polaritatea celulelor), autorul expune metoda gesturilor pentru a realiza primele noastre pase magnetice. Gratie a 15 cazuri practice, fiecare vizand o anumita afectiune (zona zoster, migrena, constipatia, stresul, artroza, insomnia...), vom putea experimenta asupra noastra insine realitatea si puterea acestei energii.
Sanatatea ne este de acum la indemana.

Product successfully added to the product comparison!