Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

Nou

Acum 2000 de ani in urma

Acum 2000 de ani in urma

GANESHA-9786068742472

52,00 lei

Chico Xavier

Editura Ganesha

Comanda cartea Acum 2000 de ani in urma - de Chico Xavier - de la Editura Ganesha. Livrare nationala.

More details

ISBN9786068742472
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiata de Carte
Nr pagini480
Dimensiuni13x20cm
Tip copertaBrosata

Acum 2000 de ani in urma - de Chico Xavier

Publius Lentulus (Emanuel) Il intalneste pe Cristos pe malul Lacului Genizaret; Publius venise sa Il roage pe Iisus sa-i vindece fiica, pe nume Flavia, bolnava de lepra. Coplesit de emotii pe care nu le mai simtise niciodata, el Il aude pe Maestru spunandu-i:
,,Ar f fost mai bine daca veneai in public si la lumina zilei, pentru a invata o data pentru totdeauna lectia sublima a credintei si a umilintei. Dupa multi ani in care te-ai abatut de la calea binelui din cauza greselilor tale grave, ai ajuns astazi in punctul de cotitura al renasterii tale spirituale. Depinde insa de tine sa profiti de el, fie acum, fie peste cateva milenii...
Dar nimeni nu-ti poate impune ceva impotriva vointei tale, daca tu vrei sa nesocotesti acest moment binecuvantat pentru un timp nedefinit!"

Il vede pe Iisus cand se roaga. Chiar din acea noapte, starea sanatatii fiicei sale se imbunatateste vizibil, pana cand ea este complet vindecata.
Care sunt urmarile acestei intalniri cu Maestrul Dumnezeiesc?
- Flavia este vindecata.
- Livia, sotia lui Publius, o femeie patriciana, se converteste la crestinism.
- Publius se intoarce la treburile lui politice, dar refuza sa creada ca Iisus a fost Cel care i-a vindecat fiica.

Emanuel povesteste aceasta experienta personala cu bogatia de detalii care caracterizeaza toate cartile sale, astfel incat sa putem reflecta asupra ,,momentelor" pretioase care ne sunt oferite de-a lungul vietii, momente ce sunt adesea irosite, intarziindu-ne astfel progresul si evolutia spirituala.

Product successfully added to the product comparison!