Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

ET 101: Manualul cosmic cu instructiuni pentru evolutie planetara

FOR-9789738534828

4,82 lei

Zoev Jho (Diana Luppi)

Editura For You

Comanda cartea ET 101: Manualul cosmic cu instructiuni pentru evolutie planetara de Zoev Jho (Diana Luppi) de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9789738534828
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini114
An aparitie2001
Dimensiuni14x20x1
Tip copertacartonata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 150 lei pentru a beneficia de transport gratuit.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte
Ati sosit pe aceasta planeta fara un set de instructiuni?
Ati avut, vreodata, suspiciunea secreta ca ati fost adoptati dintr-o alta lume, mai putin disfunctionala? Codul vostru genetic v-a facut, in ultimul timp, probleme? Va amintiti, vag, motivul pentru care sunteti aici, dar sunteti absolut siguri ca activitatea voastra, de zi cu zi, nu il reprezinta?
Ramaneti cu noi! Aceste vremuri si aceasta carte sunt pentru voi.
Acelora dintre voi care au plecat din galaxia lor in misiune pe Planeta Pamant, fara sa-si ia manualul cu instructiuni, Comisia de Control a Misiunii le-a acordat o sansa fara precedent: E.T. 101 un ghid inteligent, care va arata cum sa deveniti cu adevarat ,,oameni, in aceasta lume irationala. Acum, daca tot v-ati incadrat pe deplin in ea, de ce sa nu va opriti putin si sa cititi instructiunile?
Acest manual este o transmisie din cea de-a cincia dimensiune, scrisa in mod special pentru oamenii care sunt in curs de trezire si care au cerut ca el sa fie publicat. Nu este vorba de o carte. Este o tehnologie menita sa va puna in miscare. Speram sa va placa. Forta fie cu voi!

Aici Comisia de Control a Misiunii, care va vorbeste in numele Consiliului Intergalactic.
Product successfully added to the product comparison!