Preferinte Cookie
Preferinte Cookie

Piata de carte

-10%

Jocul vietii si cum sa-l joci

Jocul vietii si cum sa-l joci

FOR-9786066390972

22,50 lei

25,00 lei

Florence Scovel Shinn

Editura For You

Comanda cartea Jocul vietii si cum sa-l joci de Florence Scovel Shinn de la Editura For You. Livrare in toata tara, in 24-48 de ore de la primirea comenzii. Poti beneficia de transport gratuit in peste 5000 de localitati, la comenzi de peste 100 de lei. More details

Produsul nu mai este pe stoc.

ISBN9786066390972
Tip carteEditie tiparita
Produs vandut dePiatadecarte.net - librarie online
Nr pagini152
An aparitie2015
Dimensiuni14x20
Tip copertabrosata
Transport GratuitAdauga in cos produse in valoare de 100 lei pentru a beneficia de transport gratuit la plata cu cardul.
Produs vandut de Piata de cartedepozit de carte, distributie carte

Prezentare cartea Jocul vietii si cum sa-l joci de Florence Scovel Shinn

Jocul vietii si cum sa-l joci este cea mai cunoscuta carte a autoarei Florence Scovel Shinn, marea maestra spirituala care a modelat domeniul evolutiei spirituale si al Noii Gandiri, la inceputul secolului XX. A fost publicata in 1925, iar acum, la 90 de ani de la aparitie, cartea Jocul vietii si cum sa-l joci ramane la fel de profunda si de adevarata, deoarece Adevarul este unic, nu se demodeaza, iar cartea vorbeste despre Adevar.

Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza si populariza, prin cursurile tinute, invataturi milenare despre Om si interactiunea lui cu Universul, exemplificandu-le prin situatii inspirate din viata de zi cu zi (relatia cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.). Din aceasta carte mica, dar plina de adevaruri mari, aflam ca: - viata nu este o lupta, ci un joc - un joc in care nu poti castiga daca nu cunosti legea spirituala; - regulile acestui jos sunt cuprinse in Biblie: atat in Vechiul Testament, cat si in Noul Testament; - imaginatia este ,,foarfeca mintii" si decupeaza fara incetare imaginile pe care omul le va intalni in realitatea sa; - prin folosirea corecta a imaginatiei, omul poate dobandi tot ceea ce-si doreste: bani, bogatie, faima, relatia perfecta; - ca fiecare gand si fiecare cuvant de azi ne creeaza realitatea de maine, de aceea este foarte important sa ne antrenam mintea sa gandeasca in mod corect.

Presarata cu nenumarate citate din Biblie si cu exemple desprinse din realitatile vietii de zi cu zi, cartea Jocul vietii si cum sa-l joci a  lui Florence Scovel Shinn este o lectura recomandata tuturor celor care doresc sa dobandeasca starea de bine. Pentru toate problemele propuse de cursantii sai, autoarea oferea la cursuri o solutie in acord cu Legile Universului si afirmatii care, prin repetare si constientizare, puteau anula cele mai intalnite blocaje din viata.

Libraria online va expediaza cartea Jocul vietii si cum sa-l joci in 24-48 de ore de la primirea comenzii, prin posta sau curier rapid.

Product successfully added to the product comparison!